Terugblik op augustus 2017

IMG_20170804_100115_466

Augustus stond grotendeels in het teken van de operatie, waar ik jullie afgelopen vrijdag al over heb verteld. Herstel was het grote woord van de maand en dat betekende ook dat ik voor de rest weinig heb gedaan.

Maar, er waren ook leuke dingen! Ik begon augustus met een dagje shoppen in Nijmegen. Ik kon het niet laten om wat boeken te kopen, maar ik kocht ook eindelijk een Dopper en een nieuwe rugtas.

IMG_20170820_140803

Na de operatie heb ik redelijk wat gewandeld, dat kan ik op mijn eigen tempo doen en dan is het grote natuurgebied aan de overkant van de straat ideaal. Het was mooi weer en ik liep zo’n 2,5 km.

IMG_20170824_141317_496

Mijn ouders stelden een uitje voor, wat anders dan een paar uurtjes doorbrengen in de leukste boekhandel van Den Haag: Paagman! De Engelse afdeling is mijn favoriet (hoewel die wat mij betreft echt wel wat groter mag).

Daarnaast nam ik afscheid van de ene functie qua werk en begon ik in mijn nieuwe functie, nog net op het randje van augustus. Een leuke uitdaging waar ik heel veel zin in heb.

Plannen voor september

September zal nog verder in het teken staan van herstel, ik mag vanaf aankomende week weer het sporten op gaan bouwen – dat ga ik dan ook zeker doen. Daarnaast wil ik het gezonde eten weer oppakken, dit is niet helemaal goed gegaan na de operatie.

Verder ben ik in augustus bezig geweest om mijn doelen voor de rest van het jaar op te stellen, daar ga ik in september meer over vertellen én heel hard aan werken. Het wordt een drukke maand, september, maar ook met superleuke dingen. Mijn bff komt een dagje naar Den Haag, ik ga naar een wedstrijd van Ado Den Haag en ik heb een dagje Amsterdam gepland. Genoeg leuke dingen in het vooruitzicht dus!

Hoe was jouw augustus?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *