Fatale kus – Allison Brennan

9200000075900693

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de ‘Cinderella Wurger.’ Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Mijn mening

‘Fatale kus’ van Allison Brennan is het vervolg op ‘Tot de dood ons scheidt‘, wat over Lucy Kincaid gaat. Je hoeft deze niet per se gelezen hebben wil je ‘Fatale kus’ helemaal begrijpen, dat vind ik zelf altijd prettig.

Net als het vorige boek wordt in ‘Fatale kus’ een spannend verhaal afgewisseld met sexy steamy scenes en een flinke dosis romantiek. Ik hou ervan, want dat maakt het boek net wat boeiender. Je leert Lucy en Sean nog beter kennen en de personages komen wat mij betreft in dit boek beter tot zijn recht.

Lucy gaat door diepe dalen in ‘Fatale kus’, maar je weet toch dat het wel goed gaat komen, op welke manier dan ook. Dat is een fijn gevoel. Het verhaal is niet heel erg spannend, het is zeker geen thriller waarbij je op het puntje van je stoel zit. Dat hoeft ook niet. Het is boeiend genoeg om door te willen lezen, want Allison Brennan zet je een paar keer flink op het verkeerde been.

Maar dan het laatste stuk van het boek! Dat vond ik toch wel even heel spannend en las ik dan ook in één ruk uit. Allison Brennan geeft een wending aan het verhaal die niet alleen heel spannend is, maar zeker ook interessant en goed uitgewerkt. Door dat einde werd het van een drie-sterren boek ineens een vier-sterren boek. Geweldig!

Eindoordeel

Verwacht van ‘Fatale kus’ geen thriller waarbij je op het puntje van je stoel zit. Het is een combinatie van een flinke dosis romantiek en een intrigerend verhaal, waarbij het laatste stuk je duidelijk goed in spanning zal houden. Alllison Brennan heeft het weer geweldig uitgewerkt.

Specificaties

Fatale kus by Allison Brennan
Translator: Jan Smit
Published by De Fontein
Genres: Thriller
Pages: 304
ISBN: 9789026142574

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_599fdebcb177c_selected-products” products=”9200000076589341,9200000075900693,9200000057360963,9200000057111533″ name=”fatale kus” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *