Mijn gezondheid #2

IMG_20170731_172531

Vandaag een korte update over mijn gezondheid. Waar ik de vorige keer schreef dat recensies onregelmatig online zouden komen, heb ik toch lekker kunnen schrijven. De pijn is namelijk grotendeels weggebleven.

Inmiddels is de operatie gepland, die vindt donderdag aanstaande plaats. Ik ben vorige week een aantal uur in het ziekenhuis geweest, om bloed te laten prikken en met de apothekersassistente, anesthesist (wat een k-woord!) en verpleegster te spreken. Ik ben goed ingelicht over de operatie en krijg voor de narcose nog een kalmeringstablet.

Toch vind ik het bijzonder spannend. Ik ben nog nooit geopereerd en vooral tegen de narcose zie ik erg op. Gelukkig hoor ik van meerdere mensen dat de operatie reuze meevalt en dat ze vrij snel weer op de been zijn.

Na de operatie blijf ik in ieder geval een weekje thuis, heb ik een flinke stapel tijdschriften en alle seizoenen van the OC klaar staan en komen er mensen op bezoek. Of ik aan lezen toe kom, geen idee, maar ik heb natuurlijk altijd een flinke stapel boeken liggen die ik kan gaan lezen.

Blogs zijn voorlopig ingepland, dus recensies komen zeker online. Zodra ik fit genoeg ben zal ik een update plaatsen. Oh en die tekening hierboven? Die heb ik van mijn chirurg gekregen en heeft hij op verzoek van mijn dude gesigneerd (hahahaha).

3 thoughts on “Mijn gezondheid #2

  1. Oh lieve fem… 🙈dit is helemaal aan mij voorbij gegaan. Ik wil je heel veel sterkte🍀 wensen en zeker een spoedig 💪herstel… zal een kaarsje🕯 voor je branden vandaag….❤💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *