Mijn gezondheid

IMG_20170711_085532_340

Ik heb even deze gezellige foto van mijn bureau gebruikt omdat ik geen passende foto kon vinden. Zoals je misschien wel gemerkt hebt, zijn er even geen recensies online gekomen. Ik heb de afgelopen maanden last gehad van mijn galblaas. Dit is mega pijnlijk en komt en gaat.

Ik ben inmiddels een paar keer in het ziekenhuis geweest, voor bloedonderzoek en echo’s, maar wat eruit komt is niet even fijn. Er zijn galstenen te zien, maar geen ontstekingen. Maar pijnaanvallen blijven komen en die zijn behoorlijk heftig.

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak met de chirurg en is het besluit genomen dat mijn galblaas eruit gaat. Daarvoor moet ik geopereerd worden. Die operatie moet nog gepland worden, maar die vindt hopelijk binnen nu en vier weken plaats.

Voorlopig zal ik, als ik me goed voel, recensies blijven schrijven, maar ze zullen onregelmatig online komen. De ene dag voel ik me goed, de andere dag heb ik heel veel pijn, ik weet niet wanneer ik een aanval krijg: kortom een hoop gedoe.

Het lezen gaat ook niet supersnel, want ik ben moe en als ik pijn heb, kan ik me slecht concentreren. Hopelijk wordt de operatie snel ingepland en kan ik snel op naar genezing en geen pijn meer.

Mocht je het leuk vinden, kun je op mijn goodreads pagina lezen welke boeken ik lees en wat ik ervan vind en op instagram plaats ik regelmatig foto’s met een korte update. En hopelijk tot snel!

6 thoughts on “Mijn gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *