In het donker – Karen Rose

In het donker

Het recht zegeviert niet altijd, want rechercheur Scarlett Bishop heeft talloze bad guys door de mazen van het net zien glippen en hun straf zien ontlopen. Tot nu toe heeft ze haar wraakgevoelens kunnen beteugelen, maar nu wordt die zelfbeheersing danig op de proef gesteld. Journalist Marcus O’Bannion zet zich in voor slachtoffers en hun rechten. Hij gelooft dat hij inmiddels alles gezien heeft op het gebied van zieke geesten en verdorvenheid, maar dan raakt hij betrokken bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw die ooit zijn hulp zocht. Het onderzoek leidt Scarlett en Marcus naar een omvangrijk netwerk van mensenhandel. Scarlett en Marcus moeten zich inlaten met meedogenloze figuren en zullen ze hun eigen grenzen moeten overtreden. Als ze tenminste levend uit handen van de bende weten te blijven…

Mijn mening

Toen ik ‘In het donker’ van Karen Rose ontving, schrok ik eerlijk gezegd wel een beetje. Het formaat is echt bizar. Met meer dan 700 pagina’s heb je letterlijk uren leesplezier. Ondanks het formaat heeft Karen Rose me opnieuw de hele tijd vermaakt. Ze gebruikt het aantal bladzijdes optimaal en weet zo te schrijven dat er geen saai moment in voorkomt. Ik vond het aantal bladzijdes compleet logisch en had niet het gevoel dat het korter gekund had.

Het is wel een soort vervolg op ‘In de val’, want deze personages spelen hier ook een kleine rol. Dat is overigens geen probleem tijdens het lezen, want Karen Rose legt deze relaties en personages goed uit. Dat was voor mij ook prettig, als een soort geheugensteuntje.

Scarlett en Marcus zijn interessante personages met allebei een hele boeiende geschiedenis, die langzamerhand onthuld wordt. Samen met het spannende verhaal over de mensenhandel zorgt dat ervoor dat je door blijft lezen.

Met sexy seksscenes en veel spannende momenten is het geen bladzijde saai maar ook zeker niet voorspelbaar. Het einde is echt heel erg spannend en daarom vind ik het echt weer een topper. Een aanrader: bestel het ebook, want ik kreeg echt letterlijk spierpijn van het omhoog houden van dit boek tijdens het lezen in bed (haha!).

Eindoordeel

Met ‘In het donker’ heeft Karen Rose opnieuw een dikke pil geschreven die misschien eerste een beetje afschrikt, maar echt wel voor uren leesplezier zorgt. De steamy seksscenes afgewisseld met spannende momenten maken dat je door wilt blijven lezen. Heerlijk!

Specificaties

In het donker by Karen Rose
Translator: Hans Verbeek
Published by De Fontein
Genres: Thriller
Pages: 768
ISBN: 9789026141249

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *