Dinsdag doordacht #4

Olifant

Afgelopen week was ik samen met mijn dude een weekje weg. We waren in het huis van mijn lieve tante, die in Drenthe woont. Altijd als ik daar ben (ook al is het maar een dagje) voel ik me alsof ik op vakantie ben.

We hebben niet superveel gedaan, we hebben beiden een paar drukke maanden achter de rug en hadden behoefte aan even rust. Wel zijn we naar Wildlands Emmen geweest, voorheen dierentuin Emmen. Een dierenpark/belevingspark. Ik ben gek op dierentuinen en was benieuwd hoe Emmen er nu uit zou zien.

Ik vond het leuk, maar niet superleuk. Het park is vrij uitgestrekt, de dieren hebben veel meer ruimte, maar dat betekent ook dat er minder dieren zijn. Dat is alleen maar goed maar in Wildlands zijn er verder veel speelgelegenheden voor kinderen. Leuk, maar niet als je geen kinderen hebt. Ik heb zo’n 370 foto’s gemaakt, dus een uitgebreid verslag volgt nog.

Verder zijn we een middagje naar Zwolle geweest, daar zijn we naar boekhandel Westerhof en Waanders in de Broeren geweest. Ik heb de lieve Evelyn van Westerhof ontmoet én mijn gesigneerde exemplaar van ‘Helemaal het einde’ van Lisette Jonkman opgehaald. Ik heb veel gelezen (6 boeken in totaal) en we speelden belachelijk veel Uno, mijn nieuwe verslaving.

En dan ben ik nu weer terug van vakantie en ben ik in mijn hoofd alweer druk met de komende twee weken die heel druk worden qua werk. Hopelijk kan ik het vandaag (ik schrijf dit op zondag) nog een beetje loslaten en genieten van de laatste vakantiedag.

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende vakantie!

Ga jij binnenkort nog op vakantie, of ben je al geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *