Terugblik mei 2017

IMG_20170602_205919

Ik ging mijn foto’s door van mei en kwam erachter dat ik echt heel weinig foto’s heb gemaakt. Dit was er zelfs een van 2 juni, maar ja, dat moet dan maar even!

Gedaan

In mei heb ik wel minder gewerkt dan in april, maar alsnog was het best druk. Ik heb in de weekenden weinig gedaan, gewoon omdat ik moe was van het werken en behoefte had aan leestijd.

Wat ik wel heb gedaan deze maand is fietsen. Ik ben aan het eind van de maand naar ‘s-Gravenzande gefietst en dat was echt lekker. Ik hoop dat ik in juni en juli meer kan gaan fietsen, ik ben echt heel blij met mijn nieuwe fiets en heb ook al mooie (lekker burgelijke) fietstassen gezien.

Verder heb ik ook wat tijd met familie doorgebracht door verjaardagen, maar ook het vrijgezellenfeestje van mijn nichtje. Heel veel liefde voor leuke mensen en mooi weer.

IMG_20170524_142446

Gelezen

Ik las in mei 13 boeken, wat voor mij niet heel weinig is. De leestijd in de weekenden wierp dus duidelijk zijn vruchten af, hoewel ik naar mijn idee wel boeken las waar ik moeilijk doorheen kwam (ACOWAR van Sarah J Maas), idiote boeken (Kill the boy band), maar ook retespannende boeken (De nergensman).

Plannen voor juni

Ik heb voor het eerst leesplannen gemaakt, ik heb een aantal recensieboeken die ik in juni uit wil lezen. Daarnaast heb ik mezelf plechtig beloofd dat ik geen bibliotheekboeken mee zal nemen.

We gaan een weekje weg, waarbij ik echt even bij wil komen. Dat betekent vooruit werken qua blogs, zodat ik zo weinig mogelijk laptoptijd hoef te hebben in die week.

Hoe was jouw mei? Wat zijn jouw plannen voor juni?

One thought on “Terugblik mei 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *