Dinsdag doordacht #3 op de donderdag

Gratitude

Ik heb het in de vorige Dinsdag doordacht over piekeren gehad. Mijn bullet journal helpt me om mijn gedachtes op een rijtje te zetten, maar ik word sowieso blij van papierwaren.

Geef mij een nieuw notitieboek of pen en ik ben echt zo blij als een kind op sinterklaasavond. Dan kun je je ook voorstellen dat bloggen over papierwaren voor mij bijna net zo leuk is als bloggen over boeken (ook een beetje papierwaren eigenlijk).

Sinds ik met Angelica blog op StationeryLovers, droom ik niet alleen over een mega bibliotheek in mijn huis, maar ook een overvloed aan Moleskines, Leuchtturms en fijne pennen.

Maar naast het bloggen over papierwaren merk ik ook dat ik veel aan mijn planner hang. Ik krijg rust in mijn hoofd als ik weet wat ik wanneer moet doen, dingen op papier schrijf en lijstjes maak.

Ook hou ik mijn ‘gezonde’ gewoontes bij en probeer ik elke dag (nou ja, misschien om de andere dag) bij te houden waar ik dankbaar voor ben, of ik gemediteerd heb en hoe ik me voel. Aan het eind van de maand is het dan niet alleen fijn om te zien wat wel goed ging (je moet het immers van de positieve kant bekijken), maar ook of het eten en bewegen invloed hadden op mijn stemmingen (en andersom).

Kortom, vandaag eventjes een ode aan mijn bullet journal en wat plannen mij gebracht heeft. Gebruik jij een bullet journal of vergelijkbare planner?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *