Kill the boyband – Goldy Moldavksy

9200000071999590

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen.
Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten.
We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.

Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.
Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het.

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Mijn mening

De titel van dit boek sprak me aan en ik was dan ook benieuwd hoe ‘Kill the boy band’ zou verlopen. Maar wat een mega vaag boek is dit zeg. Goldy Moldavksy heeft echt een hele grote fantasie, of het boek moet ironisch/cynisch gelezen worden. In het begin vond ik het mega grappig, maar Goldy Moldavsky brengt de meiden in dit boek van de ene bizarre situatie naar de ander. Soms zo bizar dat ik het totaal ongeloofwaardig vond.

Ja, het verhaal leest lekker weg en ik wilde toch wel weten hoe het af zou lopen, maar aan het eind vond ik het jammer dat ik mijn tijd hieraan besteed had. Het was grappig en sommige gedachtes van de fangirls snapte ik, ik ben zelf ook een fangirl geweest, maar de acties van de meiden en de manier waarop ze dachten over de jongens, vond ik echt ongeloofwaardig overkomen.

Ik snap eerlijk gezegd niet hoe je op zo’n verhaal komt, want ondanks dat ik het begin nog wel een beetje kon begrijpen, dat je zo graag bij iemand in de buurt wil zijn dat je een hotelkamer boekt in hetzelfde hotel, ging de rest mij echt te ver. Het feit dat de meiden hem ontvoeren, nee dat snap niet. Er zitten stukjes in waarbij ik letterlijk met open mond zat te lezen, omdat het zo bizar was. Ik vond het einde wel redelijk en op zich ook wel weer grappig, maar of ik het boek zou aanraden, nee dat weet ik niet.

Eindoordeel

‘Kill the boy band’ van Goldy Moldavksy is het meest bizarre en vergezochte verhaal dat ik de laatste tijd heb gelezen. Ongeloofwaardig, maar wel met af en toe een grappige noot. Maar wat ik er uiteindelijk van vind, dat kan ik moeilijk uitleggen.

Specificaties

Kill the boy band by Goldy Moldavsky
Translator: Astrid Staartjes
Published by Leopold
Genres: Young Adult
Pages: 232
ISBN: 9789025872250

[bol_product_links block_id=”bol_591eb7de815e4_selected-products” products=”9200000071999590,9200000076294886″ name=”kill the boy band” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *