60 dagen – Gillian King

9200000009984998

Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven… en in de liefde!
Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma.
Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?

Mijn mening

De boeken van Gillian King zijn zo fijn om tussendoor te lezen. Soms heb ik behoefte aan een boek waar ik zeker weet dat ik een glimlach op mijn gezicht krijg, misschien wel een traantje wegpink, maar waar ik gewoon van begin tot eind van kan genieten. Dan is een boek van Gillian King een aanrader.

Zo ook ’60 dagen’. Het begin van dit verhaal is misschien een beetje heftig, maar je wordt wel gelijk meegezogen in de belevenissen van Emma en haar vrienden. En dat blijft zo tot aan het eind. Ik begon in dit boek omdat ik gewoon behoefte had aan een fijn verhaal tijdens een ontspannend bad. Toen het water koud was, had ik al bijna de helft van het boek gelezen. Nu ben ik een snelle lezer, maar je vliegt ook door het boek heen.

En Gillian King doet wat ze altijd doet: ze schrijft een heerlijk verhaal. Je leeft met Emma mee, helemaal in het begin moest ik wel een traantje wegpinken. Maar ik heb ook wel een paar keer met een glimlach op mijn gezicht gezeten en het einde is goed in elkaar gezet.

Eindoordeel

Ik word heel gelukkig van de boeken van Gillian King. Ze speelt goed in op mijn emoties: je moet erom lachen, huilen én je kunt je goed inleven in de hoofdpersoon. ’60 dagen’ is een comfortabele feelgoodroman die je gegarandeerd blij maakt.

Specificaties

60 dagen by Gillian King
Published by Zomer & Keuning
Genres: Chicklit
Pages: 256
ISBN: 9789059777583

[bol_product_links block_id=”bol_59156a0845820_selected-products” products=”9200000009984998,9200000011023527″ name=”60 dagen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “60 dagen – Gillian King

  1. Ik heb een tijdje terug een fase gehad waarin ik niets anders dan chicklits las en dit was er eentje van. Ben daardoor ook groot fan geworden van Gillian King, want ik heb hier net zoveel van genoten als jij! Goede recensie :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *