Terugblik: April 2017

Terugblik april 2017

April vloog voorbij. Ik bedacht me van de week ineens dat ik geen terugblik had gemaakt, dus dat doe ik vandaag dan maar!

April begon heel goed, met een bezoekje aan Facts in Belgie, waar we Nathan Fillion ontmoette. Dat was echt wel het hoogtepunt van de maand, hoewel..

In de week erna deed ik een hele grote ‘Treat yo’self’ aankoop: De Nikon D5300. Ik was sinds december al op zoek naar een mooie camera en besloot mezelf nu eindelijk maar te trakteren.

Dat resulteerde in heeeeeel veel foto’s voor april. Ik kocht bij Artifac in Den Haag vellen fotopapier om toffe productfoto’s mee te maken en ik ging twee keer wandelen waarbij ik mijn camera mee nam. Een keer in Ockenburgh (wat ongeveer mijn achtertuin is) en een keer in het Amsterdamse bos, waar we ook naar de geitenboerderij gingen.

Verder bestond april uit heel veel werken. Zoals je vorige maand kon lezen ben ik weer tijdelijk terug bij mijn oude werk én heb ik een extra baan erbij. Het was vooral even wennen aan het feit dat ik drie banen heb en dus heel erg op mijn bullet journal moet leunen om te zorgen dat ik niks vergeet! Maar ik heb het heel erg naar mijn zin en ik hoop natuurlijk dat ik lekker lang bij mijn oude werk kan blijven ;)

Qua lezen dacht ik dat het wat minder zou gaan, maar uiteindelijk las ik in april toch nog 13 boeken. Ik lees wat meer in de tram (met een lekkere piano playlist van spotify op de achtergrond) en probeer echt ook leestijd in te plannen. Wil je wat meer weten over de boeken die ik las in april, volg me dan vooral op Goodreads.

Hoe was jouw april?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *