Terugblik maart 2017

Terugblik maart

Toen ik deze blog ging schrijven, moest ik wel even teruggaan in mijn bullet journal, omdat ik niet helemaal meer wist wat ik in maart heb gedaan. Een hele hoop, want ik heb het idee dat de maand voorbij is gevlogen.

Maart begon met het bericht dat ik een klus erbij heb. Daar ben ik echt mega blij mee, want meer aan het werk zijn is echt heel lekker. Niet alleen qua geld, maar vooral ook het gevoel nuttig te zijn. Ik was de eerste twee weken van maart vooral veel thuis en dat begon me best tegen te staan. Tijd om te lezen en Netflixen is fijn, maar niet altijd.

Maar goed, een nieuwe klus erbij dus. Tijd om me voor te bereiden door veel te bloggen, lezen en wat shoppen. Verder was mijn dude jarig in maart – ik gaf hem (misschien wel een beetje in eigenbelang) een kaartje voor Facts. We vierden het klein, zoals altijd eigenlijk.

Maart was ook de maand van de boekenweek – wat betekende dat eindelijk de Paagman Boekenweek krant uitkwam. Met een interview met mij en Angelica over papierwaren. Het was zo onwijs leuk om te doen en helemaal leuk om terug te lezen.

De laatste week van maart was helemaal een gekke week. Ik kreeg namelijk te horen dat ik terug mocht komen bij mijn oude baan. Tijdelijk, dat wel, maar sindsdien heb ik dus ineens drie klussen. Allemaal een beperkt aantal uren, maar al met al werk ik weer flink wat. Superleuk en superdruk, en ik moet echt wennen aan minder lees- en blogtijd. Dat merk je hier misschien op mijn blog ook, met nog maar drie blogs per week.

Eind maart ging ik naar Amsterdam voor eerst een interview met Sarah Jio en daarna het Best of Romance event van uitgeverij Boekerij. Qua lezen viel het me uiteindelijk nog wel mee, ik las in maart 15 boeken. Ik ben benieuwd op hoeveel boeken ik in april zal komen.

Al met al was maart een eneverende maand! Ik hoop dat ik in april wat meer in een ritme kan komen en het bloggen én lezen wat meer op kan pakken.

Hoe was jouw maand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *