6 boekentips voor de Boekenweek

Bookshop

Voor boekenliefhebbers is het vandaag feest: de boekenweek is vandaag gestart! Koop je voor €12,50 aan Nederlandstalige boeken, dan krijg je het boekenweekgeschenk van Herman Koch cadeau. Naast het boekenweekgeschenk zijn er extra veel activiteiten in boekhandels georganiseerd. Benieuwd wat er bij jou in de buurt gebeurd, klik dan hier. Mocht je zin hebben om een dagje weg te gaan, als je het boekenweekgeschenk hebt ontvangen, kun je zondag 2 april gratis met de trein reizen!

Maar om het begin van de boekenweek te vieren, dacht ik dat het wel leuk zou zijn om mijn favoriete boeken van de afgelopen tijd op een rijtje te zetten!

Daarnaast volgen deze week extra veel recensies én een leuk interview met Sarah Jio, de schrijfster van ‘De geheimzinnige tuin’. De recensie van dat boek volgt later in de week, maar ik kan je alvast verklappen dat ik het een aanrader vind!

Goed, dan nu mijn tips voor de boekenweek!

  • Hou je van wandelen én Into the Wild? Dan is ‘De afstand tussen jou en mij‘ echt een aanrader.
  • Het inspirerende verhaal van blogger en YouTuber Jiami Jongejan lees je in ‘Niet wat jij denkt‘. Heel heftig, maar ook heel mooi om te lezen.
  • Girlpower én fantasy in één boek? Yup, en ‘Sneeuw als as‘ heeft ook nog actie, wat een tof boek!
  • Een nieuwe Baantjer! Speciaal voor deze uitgave van nummer 80 krijg je er een onwijs toffe kaart bij met alle 80 moordlocaties.
  • Hou je van ‘Four weddings & a funeral’, ‘Love Actually’ en ‘Notting Hill’? Dan is ‘Echte liefde vind je in de boekhandel‘ een aanrader voor jou.
  • Op zoek naar slanke recepten die ook nog eens heerlijk smaken? ‘In 20 minuten van XL naar S‘ staat bomvol snelle recepten.

Welk boek ga jij kopen tijdens de Boekenweek?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *