Wie is de Mol – Finale

wie is de mol

Het is voorbij, seizoen 17 van ‘Wie is de Mol’ is gisteren tot een, mag ik wel zeggen, spetterend einde gekomen. Wat een ontlading was het! Ik moet zeggen, hoe meer ik erover na ging denken, hoe duidelijker het voor mij was: Thomas is de Mol. Natuurlijk ging ik twijfelen als Jochem weer iets doms had gedaan, maar Thomas was voor mij de meest verdachte kandidaat.

Eindelijk kwam daar gisteravond het verlossende woord: hij is ook echt de mol. Alleen Sanne heeft hem twee keer aangewezen als mol, verder had niemand van de kandidaten ook maar door dat hij de mol was. Wat een goeie streek was dat zeg!

En ook ik vond het als kijker lastig. Want ja, er waren wel wat aanwijzingen voor Thomas als mol, wat hints vanuit de regie, maar die vond ik soms te vaag of kon ik niet echt plaatsen. Ja, Thomas die als enige ook in zijn spiegelbeeld te zien is in de leader, dat vond ik een echte hint. Fur Elise, die 4x gespeeld werd tijdens het seizoen, dat ging voor mij iets te ver. Wel goed gevonden van de regie, dat zeker, maar als kijker vond ik het een vergezochte hint.

Jochem was een goede hulpmol, want wat heeft hij gekke dingen gedaan, en was hij ook voor mij flink verdacht. Sanne heb ik nooit heel erg verdacht gevonden, zij was wat mij betreft een goede kandidaat. Omdat zij als enige de mol heeft ontmaskerd is zij echt een terechte winnares.

Het was weer een heerlijk seizoen, beter dan vorig jaar én het jaar daarvoor. Ik heb genoten, vol frustratie zitten kijken en de ontlading was bij mij misschien net zo groot als bij de kandidaten. Thomas, bedankt, je was een top mol!

Wat vond jij van seizoen 17 van ‘Wie is de Mol?’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *