Terugblik februari 2017

Terugblik februari 2017

Na januari was februari eigenlijk een hele gekke maand. Naar mijn idee duurde ie veel te lang en ik kijk dan ook uit naar een nieuwe maand.

Ik begon februari met demonstreren tegen Trump op het Malieveld. Dat was heel bijzonder om te doen en ook fijn om mijn stem te laten horen. Ik heb veel gelopen in het begin van de maand, vooral omdat ik veel naar het huis van mijn oma ging en dat een lekkere afstand was om te lopen. Het huis van mijn oma is leeg, na veel werken en opruimen. Voor mijn gevoel begint het rouwproces nu pas echt.

Natuurlijk was februari ook de maand waarin het sneeuwde. Ik vind het superleuk om naar te kijken, maar ben heel angstig als het gaat om in de sneeuw lopen. Ik was dan ook blij dat ik niet nara buiten hoefde – behalve dan voor een sushi date met mijn dude! Mmm, ik wil nu terug!

Met Valentijnsdag was ik ziek, ik heb drie dagen op de bank doorgebracht en weinig gelezen. Als ik niet lees, voel ik me dus echt niet lekker. Maar, die zaterdag erop had ik een hele leuke dag, want ik kocht een (voor mij) nieuwe fiets. Ik was al even van plan een nieuwe fiets te kopen, want mijn fiets fietste zo zwaar. Ik vond er een met 7 versnellingen die ook nog binnen mijn budget was. Hoera! Nu maar snel hopen op lekker fietsweer.

Die zaterdag besloot ik ook om eindelijk een abonnement bij de bibliotheek af te sluiten. En ik heb mijn abonnement nu 1,5 week en ik heb al 8 boeken geleend. Oeps! Dat biebbezoekje was een goede motivatie, want ik heb vanaf afgelopen vrijdag elke dag een boek uitgelezen.

Afgelopen weekend heb ik mijn bullet journal voor maart klaargemaakt, waarbij ik een heel mooi voorblad maakte. Ik hou ervan creatief bezig te zijn, maar ben vaak niet tevreden. Deze keer wel, dus dat is iets waar ik echt nog met blijheid op terug kan kijken!

Hoe was jouw februari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *