Wie is de Mol? – Verdenkingen #7

wie is de mol

Het is alweer magertjes met de hints voor ‘Wie is de Mol?’. De hints lijken vooral te leiden naar Thomas – met name de tweeling hints. In de uitzendingen komen steeds vaker setjes voor, in deze aflevering waren het o.a. twee luchtballonnen. Thomas is tweeling dus zou hij echt de Mol zijn?

Bij de eerste opdracht houdt Diederik de portofoon lang bezet, wil hij er zo voor zorgen dat de opdracht goed loopt of rekt hij lekker tijd? Diederik heeft ook wel moeite met het aanzetten van de portofoon of probeert hij gewoon te kloten?

Jochem weet niet wat zijn favoriete eten is en veranderd dit dus nog een keer om zo verwarring te zaaien.

Tijdens de tweede opdracht heeft Thomas een belangrijke positie – hij houdt contact met Deiderik om zo de locatie te achterhalen. Hij verstaat Diederik niet en probeert zo tijd te rekken om ervoor te zorgen dat ze te laat op de locatie aankomen. Dit lukt hem niet, maar het is wel verdacht.

Bij de paardrij-opdracht geven Sanne en Thomas toe dat ze nog nooit op een paard hebben gezeten en beiden rijden bizar goed. Thomas rijdt de snelste tijd – was hij al op de hoogte van de opdracht?

De website ‘Wie is de Mol hints’ is eruit: Thomas is de Mol. Ik begin zelf ook steeds meer te denken dat Thomas de Mol is.

Op wie stem jij als Mol?

One thought on “Wie is de Mol? – Verdenkingen #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *