Wie is de Mol? – Verdenkingen #6

wie is de mol

Voordat de aflevering daadwerkelijk begint maakt Jochem heel nonchalant de opmerking: ‘Als je de waarheid zegt hoef je nooit iets te onthouden. Ik moet momenteel heel veel onthouden’. Dat zou betekenen dat hij heel veel aan het liegen is.

Deze aflevering begon voor de Mol goed, de eerste opdracht speelde zich af onder de grond. Hoewel ik het lastig vond om in deze opdracht molstreken te ontdekken, lijkt het me logisch dat de Mol in de tweede groep zou zitten. Als Mol heb je daar de meeste kans om min geld te pakken maar ook enveloppen ’te missen’. Ook lijkt het logischer omdat deze groep in het donker de opdracht uit moest voeren.

Jochem is in de maai-opdracht gigantisch traag en weet zelfs een keer te vergeten zijn maaier naar beneden te zetten. Toch liggen dit soort acties er voor mij zo dik bovenop, maar aan de andere kant vertrouw ik hem voor geen meter.

Sanne vond ik in deze opdracht totaal niet verdacht, meer een kandidaat. Diederik probeert haar nog om te praten om de S weg te laten – dit zou geld kosten, maar Sanne is eigenwijs en plakt de S er toch aan vast, wat haar extra geld voor de pot oplevert.

Bij de derde opdracht ging Imanuelle te fanatiek aan de slag, die wilde die vrijstelling wel heel graag hebben, maar koos toch voor lage bedragen, die Thomas wilde laten liggen (hoewel hij later wel voor €50 koos). Diederik lijkt te mollen, maar zelf vond ik zijn reactie compleet logisch. Ik zou ook het overzicht verliezen in zo’n groep.

Thomas lijkt tijdens de rodeo iemand te herkennen, zou dit zijn omdat hij haar foto van tevoren heeft gezien – als Mol zijnde?

Ik blijf erbij dat de stieren die je in de afleveringen ziet niet naar Thomas verwijzen – kom op, het speelt zich af in het Wilde Westen, wat moet je daar zonder stieren te tonen?

Overigens kan de afleveringstitel slaan op Sanne – die wil twee bondjes sluiten om zo wijzer te worden, maar ook op Jochem – die is de oudste van de groep en hoe ouder hoe wijzer.

Maar ik, ik ben geen steek wijzer geworden want ik weet het echt niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *