Elizabeth Arden eight hour creme

Elizabeth Arden eight hour creme

Afgelopen week was ik bij de Kruidvat. Ik had zo’n zin om even te kijken naar make up en had sowieso nieuwe gezichtsverzorging nodig. Ik ben gek op de Kruidvat originals lijn, dus die had ik al in mijn mandje gegooid. Toen kwam ik een geschenkverpakking tegen van Elizabeth Arden’s eight hour creme. Voor €20 kon ik deze niet laten liggen.

Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik een hele goede koop had gedaan. In de verpakking zaten: The original eight hour cream, Eight hour cream lip protectant, Eight hour cream intensive moisturizing hand treatment en Eight hour cream All-over miracle oil.

De handcreme kan ik alleen vinden als travel size (en is normaal €13,95) en de miracle oil is denk ik ook een travel size. De original cream en de lip balm zijn beiden gewoon normale verpakkingen. Het totaalbedrag kwam dus al op bijna €50 en dan tel ik de miracle oil niet mee.

Goed, het was dus een koopje, maar waren de producten echt heel fijn? De original cream had ik al eerder gekocht en was ik erg tevreden over. Ik heb hele droge handen en dus gebruik ik die op de echt droge plekjes en dat helpt heel goed.

Handcreme is altijd een dingetje bij mij, die moet echt heel goed werken. En dat doet deze eight hour hand treatment dan ook. Het trekt heel snel in en laat geen vettig laagje achter op je huid. Mijn handen zijn een stuk minder droog en ik hoef ze dan ook minder vaak in te smeren.

De miracle oil komt in deze koude tijd ook goed van pas, want mijn gezicht is zo droog als de Sahara. De miracle oil gebruik ik alleen ’s avonds, zodat ie goed kan intrekken. De olie voelt ook niet vettig aan op je huid, maar ik zou ‘m niet aanraden als dagcreme. ’s Ochtends werd ik wel wakker met een hele zachte huid en ik merk nu al (na pas vier dagen gebruik!) een verschil.

De lip balm, tja, ik kan alleen maar positief zijn. Hoewel, het enige minpuntje vind ik dan dat het in een blikje zit en dat vind ik minder hygienisch. Maar goed, het product werkt goed. De lip balm is wel vettig en daar moet je wel van houden. Ook dit trekt vrij snel in, maar je blijft wel de verzorging voelen.

Al met al ben ik heel erg tevreden met deze vier producten en zal ik ze zeker opnieuw kopen. Mocht je deze geschenkverpakking nog tegen komen bij de Kruidvat, zou ik ‘m zeker meenemen. Je krijgt vier fijne producten die je voor een aardige prijs kan uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *