Wie is de Mol? – Verdenkingen #5

wie is de mol

Ik zeg het ongeveer elke week, maar er zijn echt niet veel concrete aanwijzingen te vinden voor ‘Wie is de Mol?’. De enige waar het hele internet bijna gek van wordt is de tweeling.. Dutch Cowboys denkt het zeker te weten, Thomas is de Mol. Niet alleen omdat hij in aflevering 4 de teugels in handen neemt (verwijzing naar de afleveringstitel) door een envelop voor zichzelf achter te houden, de foto die we vorige week ontdekte, maar ook doordat Thomas opvallend vaak in de spiegel te zien is én er vaak twee dingen te zien zijn in de afleveringen. Thomas betekent tweeling en veel mensen zijn er zeker van dat hij de Mol is.

Nog een aanwijzing die naar Thomas zou kunnen leiden, is de stier die je in deze aflevering vaak ziet. Ik vond ‘m vergezocht – het ging immers veel over rodeo en daar staat de stier natuurlijk centraal. Thomas heeft het sterrenbeeld stier, dus misschien zou dit een aanwijzing kunnen zijn.

Ik blijf toch een beetje in mijn mollentunnel zitten en vond dat Jochem weer wat rare dingen flikte deze aflevering. Zoals het feit dat hij een lege envelop aan Thomas gaf bij de posteropdracht en het gewoon maar op leek te geven, dat zoeken naar de juiste poster. Maar aan de andere kant, dit ligt er wel dik bovenop.

Een hint naar Sanne kan zijn dat zij letterlijk de teugels in handen had, zij had de hele rit met de huifkar als enige elke keer de teugels in handen.

Ik vind dit seizoen van ‘Wie is de Mol?’ wel echt de grootste mindfuck tot nu toe, ik ben compleet in de war!

Wie verdenk jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *