Wie is de Mol? – Verdenkingen #4

wie is de mol

Ik vind het lastig deze week, om hints te verzamelen. In de opdrachten zelf kon ik weinig echt verdachts opmerken (wat ik op zich wel heel erg leuk vond!) en de kandidaten zijn ook niet heel Mollerig bezig naar mijn idee.

De titel van de aflevering is ‘meer dan normaal’ en kan slaan op Jochem, die twee bondjes heeft lopen en dat is meer dan normaal.

Over Jochem gesproken, waarom liet hij zich zo overduidelijk vallen tijdens de lasso opdracht? Is dit om zichzelf verdacht te maken of viel hij echt?

Jeroen wilde wel heel graag de penningmeester zijn deze aflevering. Wist hij dat er veel geld uit de pot gehaald kon worden of was dit toeval?

Tijdens de test zag je dit groene beeld, wat een portret lijkt te zijn. Ik zie er Thomas in, maar of dat een echte aanwijzing is, weet ik niet.

Schermafbeelding-2017-01-28-om-22.10.46

Ik zit momenteel toch echt op Jeroen, maar Jochem vind ik ook verdacht. Ik vind het dit seizoen echt heel erg leuk, omdat er zo weinig hints zijn en er op een aantal kandidaten ook echt wat te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *