Terugblik januari 2017

IMG_20170105_145634_894

Januari was een gekke maand, die ik heel gemotiveerd begon, maar waar het einde me compleet omver heeft geblazen.

Het begon met het opruimen van de kerstboom. Ik wilde een nieuwe, grote plant ter vervanging en kocht deze badboy. Jamie vindt ‘m heel interessant, want de bladeren zijn al flink gesneuveld helaas. Nu nog een leuk tafeltje vinden om ‘m op te zetten, want voorlopig staat ie op de krabpaal, haha!

De eerste week van januari werd mijn oma opgenomen in het ziekenhuis en daarna overleed ze vrij onverwachts. Dat was heftig. Ik nam afscheid van een hele leuke baan en moet weer compleet wennen aan een nieuw ritme. Die combinatie zorgt ervoor dat ik vooral heel moe ben en merk dat ik echt tijd voor mezelf moet nemen.

Photo

De foto hierboven is een van de leuke ontdekkingen die ik tegenkwam bij het opruimen van het huis van mijn oma. Mijn opa heeft meegedaan met een tekenwedstrijd van de Bijenkorf in 1942 (!) en ik heb de Bijenkorf dan ook via Twitter gevraagd of ze die tekening nog zouden hebben. Ze gaan op zoek, dus ik ben benieuwd!

IMG_20170121_133422_637

Vorige week heb ik samen met mijn tante en moeder een 10 kilometer wandeling gelopen. Zonder training ging dat verbazingwekkend goed en het was echt genieten met een koude, maar zonnige dag.

IMG_20170122_171724_717

Zondag gingen we naar Paagman, voor een sessie troostshoppen. Ik had nog cadeaubonnen die brandde in mijn portemonnee en er was een uitverkoop met kortingen tot 60%. Ik nam deze onwijs grote stapel mee en ben er echt helemaal blij mee.

IMG_20170117_165436_340

Wat ik deze maand ook superleuk vond, was dit onverwachte pakje van Uitgeverij Boekerij. Een boek waar ik erg benieuwd naar was met een bijpassend t-shirt!

Overige favorieten

De ontdekkingen qua muziek van deze maand zijn vooral Up & Up van Coldplay en Photograph van Ed Sheeran.

De vaarwel speech van Obama zorgde ervoor dat ik tranen met tuiten huilde, oeps!

De blog van Toeps raakte me net zo, nadat ik afgelopen zondag wakker werd met alle berichten over demonstraties in Amerika.

Hoe was jouw januari?

One thought on “Terugblik januari 2017

  1. Wat heftig om zo plotseling je oma te verliezen. Gecondoleerd en heel veel sterkte nog toegewenst.

    En wat grappig dat diploma van De Bijenkorf. Ziet er ook nog erg mooi uit! Ik hoop voor je dat ze de tekening nog hebben bewaard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *