Swan deception – Glede Browne Kabongo

9200000045319043

Dr. Shelby Cooper is a busy modern woman trying to balance it all—career, motherhood and marriage to an ambitious corporate power player. But there’s more to Shelby than meets the eye. One afternoon, the perfect life she has meticulously built comes crashing down when a stop by the police for a broken taillight turns into a terrifying battle for survival.

Shrewd, charismatic and untouchable, Jason Cooper is poised to become the next CEO of Orphion, a multi-billion dollar global technology company. To achieve his dream, no one must know he harbors a dark secret that could destroy his life and everyone in it.

The Coopers’ world explodes in a burst of scandal and suspicion when Shelby is arrested for the murder of a close friend. A clever psychopath with a bitter vendetta is playing puppetmaster, and has orchestrated a series of cruel hoaxes to even the score.

To unmask a killer and save his wife from a possible murder conviction, Jason must unravel the mystery of Shelby’s past. As the clock ticks, a series of stunning revelations threaten to ruin the Coopers for good. Yet nothing can prepare them for the mother of all deception—a truth so horrifying, it may leave them shattered forever.

Mijn mening

Soms ontdek je boeken die geweldig zijn, maar waar je zelf niet naar gekeken zou hebben. ‘Swan Deception’ is er zo één. In het begin vraag je je af wat je met het verhaal aanmoet, maar zodra Shelby gearresteerd wordt, ga je samen met haar in een achtbaan van emoties.

Dat niet alleen want de zaak van Shelby zit anders in elkaar dan je in eerste instantie misschien denkt en dat vond ik het meest toffe aan dit boek. Er zitten flink wat bijzondere plottwists in die je zelf niet zou verwachten. Glede Browne Kabongo heeft een originele en verrassende thriller neergezet die me vanaf begin tot eind bezig hield. En dan het einde, damn, dat had ik echt niet aan zien komen!

Je kunt merken dat Glede Browne Kabongo haar verhaal en personages van binnen en van buiten kent, want alles is heel goed in elkaar gezet. Alle losse eindjes worden aan het eind goed aan elkaar geknoopt en je realiseert je dan dat je het grootste deel van het boek voor de gek bent gehouden.

Omdat je niet alle stukjes ziet aankomen, ben je lange tijd in het ongewisse, maar dat houdt je ook nieuwsgierig. Op een gegeven moment zie je het en dan begint het te dagen. Dat is voor mij het belangrijkste in een goede thriller en dat heeft Glede Browne Kabongo goed gedaan.

Eindoordeel

Een goede thriller verrast me aan het einde en zit ingenieus in elkaar. Glede Browne Kabongo heeft dat met ‘Swan deception’ goed gedaan. Een achtbaan aan emoties met een verrassend einde, dat zorgt voor een topthriller!

Specificaties

Swan deception by Gledé Browne Kabongo
Published by Brownestar Publishing
Genres: Thriller
Pages: 372
ISBN: 9780692318195

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5878c3a36a060_selected-products” products=”9200000045319043″ name=”swan deception” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *