Wie is de Mol? – Verdenkingen #2

wie is de mol

Ik vind het lastig deze week, om hints te verzamelen. In de opdrachten zelf kon ik weinig echt verdachts opmerken (wat ik op zich wel heel erg leuk vond!) en de kandidaten zijn ook niet heel Mollerig bezig naar mijn idee.

De titel

De titel van deze aflevering is ‘meegaand’. Dit kun je op meerdere manieren uitleggen: was de Mol meegaand in dat hij/zij makkelijk meegaat tijdens de ontvoering, of wordt hier het stemmen in de rechtbank bedoeld?

Kandidaten

Jochem vond ik in deze aflevering verdacht omdat hij vrij snel accepteerde dat Roos weg was en een half begonnen opdracht verlaat om gewoon met een nieuwe te beginnen.

Sanne zegt dat ze een typdiploma heeft maar kan niets lezen omdat ze haar bril niet op heeft. Daarnaast lijkt ze behoorlijk wat tijd te rekken bij deze opdracht door te weigeren Sigrid te laten typen. Bij de kermisopdracht zei Sanne: ‘Dat maakt de Mol in je los’. Is dat een verspreking of bewust gedaan?

Sigrid doet een beetje vaag over haar typdiploma, heeft ze dit nou wel of niet? Bij de kermisopdracht viel het me op dat je bijna niets zag van de route die Sigrid nam, ik vond dat haar stukje behoorlijk afgeraffeld was in verhouding met de andere kandidaten.

Diederik draagt een tshirt met ‘Stop following me’, zou dat een hint kunnen zijn?

Overige hints

In aflevering 1 zag je twee eendjes in beeld, dit keer twee zeehonden. Zou dit een verwijzing zijn naar het sterrenbeeld van Jeroen of Jochem – die zijn beiden tweeling.

Verder kan ik echt geen hints of verdachte zaken vinden! Ik vind het lastig dit seizoen. Heb jij nog andere hints of aanwijzingen gevonden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *