Blogtour: Blind date – Marelle Boersma

IMG_20170104_121026_482

Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt. Haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten. Ze krijgt steeds meer reacties, maar een van haar volgers is wel erg fanatiek. Hij wil háár. Het leven van Moon staat op het spel. Er is een oplossing, maar die is wel erg rigoureus…

Mijn mening

Vandaag doe ik mee aan de Blogtour voor ‘Blind date’ van Marelle Boersma. Een maand lang zullen bloggers hun recensie over dit boek delen. Superleuk natuurlijk en helemaal omdat ‘Blind date’ gaat over een blogger. Het blog van Moon is dan wel heel succesvol, ze wordt ondertussen ook gestalkt, wat het natuurlijk heel spannend maakt.

Toen ik begon in ‘Blind date’ zat ik niet zo lekker in mijn vel. Dan pak ik meestal een thriller omdat het me afleidt en ik even mijn zinnen kan verzetten. Marelle Boersma heeft dat zeker gedaan, want poeh, op een gegeven moment wil je weten hoe het zit en kan je ‘Blind date’ ook echt niet neerleggen. En dan het einde, poeh, daar moest ik echt wel even van bijkomen.

Maar het duurde wel even voordat ik in het verhaal zat. Moon komt naief over, ze werkt als medewerker voor een bitchy baas die wat geheimpjes heeft, dat voelde beiden best wel een beetje standaard. Dat zorgde ervoor dat ik niet helemaal wist of het wel goed zou komen met het verhaal. Maar langzamerhand gooit Marelle Boersma wat onthullingen in het verhaal, mixt dat met wat zaken die vragen oproepen en dan ineens zit je er helemaal in.

Dan is het standaard verhaal weg en verrast Marelle Boersma je met een bijzondere ontknoping die ik zeker niet had aan zien komen. Ja, misschien wel een beetje vermoedde, maar ik had ook vermoedens in andere richtingen, dus ik wist niet waar Marelle Boersma naartoe zou gaan.

Dat zorgde er bij mij uiteindelijk voor dat mijn mening compleet is omgedraaid. Van standaard thriller tot originele ontknoping, dat vind ik heel knap. Voeg daar het feit aan toe dat ik het boek binnen een dag heb uitgelezen en je krijgt een vier-sterren thriller waar ik onwijs van heb genoten.

Eindoordeel

‘Blind date’ van Marelle Boersma begint dan misschien wel standaard, naarmate je verder leest ontwikkelt het verhaal zich tot een originele thriller die je niet zal loslaten. Rete-spannend en voor bloggers misschien nog wel iets enger ;)

Specificaties

Blind date by Marelle Boersma
Published by De Crime Compagnie
Genres: Thriller
Pages: 300
ISBN: 9789461092069

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_586f5def7ee9f_selected-products” products=”9200000062770080″ name=”blind date” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *