Blogplannen 2017

pexels-photo-174674

Het is 2017 en ik heb bijna twee weken niet geblogd. Dat had ik even nodig, geen ‘deadlines’, lekker op mijn gemak lezen en vooral even vakantie.

Maar nu is het weer tijd om het bloggen weer op te pakken. Stiekem heb ik in die twee weken natuurlijk wel geblogd, aangezien het lezen gewoon doorging en ik dus wel recensies geschreven heb. De zin is weer terug gekomen, het moeten voelt een stuk minder.

Mijn plannen

Ik maak geen voornemens dit jaar, maar plannen. Ik heb dit gedaan aan de hand van ‘Your best year‘, wat me echt gemotiveerd heeft om voornemens om te zetten naar plannen. Niet alleen voor het bloggen, maar ook in mijn privĂ©leven.

De plannen die ik voor mijn blog heb, verschillen niet heel veel van die van vorig jaar. Maar, de recensies worden wel iets minder. In plaats van vier recensies per week, ga ik er nu drie per week plaatsen. Dit geeft me iets meer ruimte met het lezen, maar ook met schrijven. Ik kan voor beiden meer tijd nemen en dus gaat (hopelijk) de kwaliteit van mijn recensies omhoog.

Daarnaast zou ik het leuk vinden om meer interviews te plaatsen, zoals ik vorig jaar met M.J. Arlidge heb gedaan. Wat ik ook wil doen is meer foto’s maken. Ik richt mijn aandacht dit jaar op instagram en fotograferen, dus dit zal je zeker ook terug zien op mijn blog. Ook zou ik het leuk vinden om meer lifestyle blogs te gaan schrijven, daar zal ik dan ook meer tijd in gaan investeren.

Blogposts die verdwijnen zijn de maandelijks gelezen updates. Wil je weten wat ik lees? Dan kun je dat volgen op Goodreads. Wat ervoor in de plaats komt zijn favorieten blogs, maar die richten zich niet alleen op boeken, maar op van alles en nog wat. Ik heb dit jaar ook geen reading challenge aantal gesteld, ik lees wat ik wil en wanneer ik er zin in heb.

Heb jij specifieke lees- of blogplannen voor 2017?

4 thoughts on “Blogplannen 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *