Mwah notitieboekje

Mwah notebook

Ik ben echt gek op notitieboekjes en kan toffe notitieboekjes dan ook vaak niet laten liggen, ondanks dat ik er zoveel van heb. Ik ben zo gek op notitieboekjes dat ik er zelfs over schrijf op StationeryLovers, maar vandaag heb ik weer eens een korte review op mijn eigen blog!

Binnenkant Mwah notebook

De Mwah notitieboekjes staan bekend om de teksten op de voorkant, teksten die een glimlach op je gezicht brengen, maar je ook zeker aan het denken zetten. Deze Engelstalige is er een van en het is ook echt een notitieboek dat gezien mag worden.

Overigens niet alleen aan de buitenkant. Als je ‘m openslaat zie je gelijk allerlei korte teksten die goed passen bij Mwah.

Mwah notebook binnenkant

Naast het feit dat het notitieboekje een leeslint en elastiek heeft, vind ik het feit dat je en lijntjespapier en blanco papier hebt, heel handig. Zo kun je je notitieboek echt overal voor gebruiken.

Het Mwah notitieboekje in A5 formaat kost €9,95 en is te verkrijgen bij de betere boekhandel en via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *