Shoplog Amsterdam

Shoplog Amsterdam

Afgelopen zaterdag was ik een dagje in Amsterdam en kocht ik wat toffe spulletjes! Als eerste verbrak ik mijn Book Buying Ban door Crown of Midnight te kopen, het tweede deel in de Throne of Glass serie van Sarah J. Maas. Dit boek wilde ik natuurlijk gelijk hebben nadat ik Throne of Glass had gelezen, maar ik kon wachten.. tot nu dan! Ik moest in ieder geval één boek kopen bij de Waterstone’s!

Stradivarius

Stradivarius kende ik eigenlijk helemaal niet, de etalage zag er echt duur en luxe uit, tot ik naar de prijzen ging kijken. Het rook zo belachelijk lekker in de winkel, dat ik wilde weten wat voor luchtje ze daar rondspoten. Had ik even geluk: ze verkopen dit gewoon! Die kocht ik dus voor €7,95, samen met een maandplanner. Ideaal om te gebruiken als Blogplanner. Een volledige recensie hiervan volgt op StationeryLovers!

Lush

Bij Lush kocht ik twee bathbombs, de Northern Lights, dat is een kerst bathbomb. Ik kan je al vertellen dat dit echt een geweldig toffe bathbomb is. Deze kostte €5,95. De Avobath is een van mijn favorieten uit de standaard collectie en meestal neem ik die dan ook voor mezelf mee. Deze keer kocht ik ‘m voor mijn dude. Avobath kost €4,95.

Primark pyamabroeken

Daarna gingen we naar de nieuwe Primark op het Damrak. Wat een prachtig ingerichte winkel zeg! Heel industrieel en ruim opgezet. Het was er gelukkig nog vrij rustig toen we er waren en we konden dus gemakkelijk even rondkijken.

Ik kocht er twee flanellen pyamabroeken (€5,00 per stuk) omdat die echt hemels zitten.

Primark teatowels

Ze hadden in deze Primark ook veel speciale items alleen voor Amsterdam. Deze theedoeken kon ik voor €3,00 echt niet laten liggen. Zo schattig en vrolijk!

Dat was mijn Amsterdamse shoplog. Ik vind Amsterdam erg leuk (vooral de Waterstone’s!), maar op een zaterdagmiddag was het echt verschrikkelijk druk. Maar, ik heb wel leuke items gescoord en kijk met plezier terug op een dagje shoppen met mijn bff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *