Vers – Donal Skehan

Vers Donal Skehan

VERS! staat boordevol toegankelijke recepten waarvan er zeker een aantal in je vaste repertoire terechtkomen. Van chunky maaltijdsoepen bomvol smaak en kleurrijke, vullende salades tot aromatische stoofpotjes en goddelijke taarten: dit boek voorziet in vrijwel elke behoefte. Met flair en enthousiasme deelt Donal Skehan zijn liefde voor koken met de lezer. Door goede keuzes te maken en de tijd te nemen om te koken en te eten, heeft hij de perfecte balans tussen lekker en gezond gevonden.

Mijn mening

Ik ben gek op koken en hou ook zeker van kookprogramma’s kijken. Donal Skehan is een van mijn favoriete chefs, die op dit moment voornamelijk filmpjes maakt op YouTube. Donal Skehan is een energieke en inspirerende chef en ik was dan ook echt blij als een kind toen ik dit boek mocht recenseren.

Vers Donal Skehan2

Normaal gesproken probeer ik kookboeken te recenseren door recepten uit te proberen, maar vanwege de drukke decembermaand is me dat helaas niet gelukt. Wel ben ik van plan om twee van de recepten uit zijn boek (de Granaatappelkip met ovengroenten en de chocoladepudding met avocado) voor de kerst te maken. Hou dus vooral mijn instagram in de gaten voor foto’s!

Vers Donal Skehan3

Wat ik belangrijk vind bij kookboeken is dat de recepten die erin staan niet alleen goed te volgen zijn, maar ook inspireren tot het bedenken van nieuwe recepten. Daarnaast hou ik van snelle en makkelijke recepten, die het liefst dan ook nog gezond zijn. Donal Skehan’s Vers voldoet aan al deze eisen. Het boek is ingedeeld in zes hoofdstukken, waarbij Donal voornamelijk natuurlijk op vers eten heeft gelet. Maar naast heerlijke ontbijtjes en toetjes waarvan het water je in de mond loopt, heeft hij ook een hoofdstuk genaamd ‘Eten onderweg’ en een ‘Supersnelle suppers’. Deze twee vormen voor mij de inspiratie.

Ik kan hier genoeg inspiratie uit halen om gezonde en snelle recepten van te maken, die ook nog eens heel lekker smaken. Waar ik vooral blij om was, was het vele gebruik van halloumi, daar ben ik namelijk echt gek op!

Vers Donal Skehan4

Ik kan echt niet wachten om met deze recepten aan de slag te gaan! Maar zeg nou zelf, van de foto’s hierboven krijg je toch sowieso spontaan honger?

Eindoordeel

‘Vers’ van Donal Skehan is een aanrader als je op zoek bent naar snelle, gezonde maar heerlijke recepten. Vooral de toetjes zien er verschrikkelijk lekker uit. Dit boek is ook een ideaal cadeau voor de kerst!

Specificaties

Vers by Donal Skehan
Translator: Jacques Meerman
Published by Nieuw Amsterdam
Genres: Kookboek
Pages: 224
ISBN: 9789046821299

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_584adad8add06_selected-products” products=”9200000059399552″ name=”vers” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *