Dagje weg: Amsterdamse Waterleiding

Amsterdamse waterleiding9

Vorige week zaterdag was ik met mijn dude in de Amsterdamse Waterleiding, voor een wandeling, maar ook om de hertjes daar te fotograferen.

De Amsterdamse Waterleiding ligt tussen Zandvoort en Noordwijk en je kunt er verschillende wandeltochten maken. Wij deden de wandeltocht van 3km, waar we ruim een uur over hebben gedaan. Niet heel snel, maar ik ben ongeveer om de vijf minuten stil gaan staan om te fotograferen!

Amsterdamse waterleiding8

Naast het feit dat het landschap van de Amsterdamse Waterleiding echt heel mooi is, lopen er ook een heleboel hertjes rond. Ze zijn ook vrij mak en blijven dus gewoon dooreten en liggen. Heerlijk om te fotograferen dus!

Amsterdamse waterleiding10

We waren er aan het eind van de middag, de zon hing laag en dat gaf echt zo’n mooi effect aan mijn foto’s. Zoals altijd nam ik ongeveer 70 foto’s en hield ik er eigenlijk maar 11 over. Het uitzoeken van de foto’s is altijd een hele klus en dan moet je ze ook nog bewerken.

Amsterdamse waterleiding4

Maar ik ben heel blij met het resultaat van de foto’s die ik heb uitgekozen. De hertjes en het landschap ziet er mooi uit!

Wil je de rest van de foto’s zien, kun je ze hier bekijken.

De Amsterdamse Waterleiding is elke dag van zonsopgang tot zonsondergang open. Let er wel op dat het parkeren niet gratis is, dit is €2 per auto per dag. Daarnaast moet je nog entree betalen voor het park zelf, dat is €1,50 per persoon. Meer informatie over de Amsterdamse Waterleiding kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *