Your best year – Lisa Jacobs

IMG_20161104_152055

Your Best Year 2017 is a productivity workbook and online business planner. It’s written for creative entrepreneurs by a creative entrepreneur, and no better resource exists to help you make the most of your business year. Use the dozens of worksheets and strategies within to make your most ambitious goals come true in 2017 and beyond. This annual edition unveils a new planning system that will create space and opportunity for the action, connection, and abundance you’ve been craving online. Stop the daily scramble for sales once and for all. It’s time to create maximum results. Here’s to your best year yet.

Mijn mening

Ik zag ‘Your best year’ van Lisa Jacobs op het blog van Boho Berry voorbij komen en bestelde het vrijwel meteen. Het is bedoeld voor ZZP’ers, mensen met een eigen bedrijf of online shop. Je maakt plannen voor het komende jaar door terug te kijken op het afgelopen jaar.

Je kijkt naar je hoogte- en dieptepunten, bekijkt wat je inkomsten van vorig jaar waren en bepaalt je doelen voor het komende jaar. Dit alles doe je door middel van opdrachten en vragenlijsten die je invult. Je kunt dit doen in het boek zelf of in een los notitieboek.

Ik heb ‘Your best year’ gekocht, niet alleen om doelen voor mijn blogs te bepalen, maar ook mijn persoonlijke doelen. Ik wil gaan kijken wat ik volgend jaar met mijn carriere wil gaan doen en welke richting ik op zal gaan. Dat is goed om te doen met behulp van dit boek, omdat de vragen goed gericht zijn op bijvoorbeeld wat je goed vond gaan in 2016 en wat je leukste herinneringen waren van 2016. Zo kun je bepalen waar je je meer op wilt richten.

Eindoordeel

Ondanks dat ‘Your best year’ gericht is op online entrepeneurs, kun je dit boek ook gebruiken voor je goede voornemens en andere dingen waar je je in 2017 op wil richten. Het is zeker inspirerend en er is genoeg informatie waardoor je verder kunt met je doelen voor 2017.

Specificaties

Your best year by Lisa Jacobs
Published by CreateSpace Independent Publishing Platform
Genres: Lifestyle
Pages: 138
ISBN: 9781535289849

Je kunt dit boek voor nu alleen nog bestellen via Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *