Bluetooth speaker + winactie (afgelopen)

Bluetooth speaker

Ik ben echt gek op gadgets en op muziek. Ik hou ervan om lekker hard muziek aan te zetten en keihard mee te zingen, maar ik hou ook van stilte. Als ik onderweg ben, heb ik vaak een grote koptelefoon op en thuis luister ik regelmatig muziek via m’n laptop.

Van de webshop Telefoonhoesjestore mocht ik een product uitkiezen. Naast dat zij natuurlijk verschillende smartphonehoesjes verkopen, hebben ze ook toffe gadgets voor je telefoon. Aangezien ik een Oneplus One heb met een goed hoesje, koos ik voor een bluetooth speaker.

Inhoud verpakking bluetooth speaker

In de verpakking vind je een handleiding, de speaker natuurlijk en een kabel. Hiermee kun je de speaker opladen en eventueel verbinden met je telefoon. Dit hoeft niet, aangezien de speaker ook gebruik maakt van een bluetooth verbinding.

De speaker is heel makkelijk in gebruik, de verbinding met je telefoon is zo gemaakt, het geluid is goed te bedienen en je kunt zelfs op de speaker doorskippen naar het volgende nummer.

Bluetooth speaker bovenkant

De knoppen zijn stevig, net als de speaker zelf trouwens. Het geluid wat eruit komt, verraste me behoorlijk, dit is echt nog heel goed! Het klinkt totaal niet blikkerig of slecht, misschien zelfs beter dan uit de speakers van mijn telefoon.

Bluetooth speaker zijkant

Naast bluetooth heeft de speaker ook een aux ingang, een USB ingang en SD-kaart slot. De box staat stevig op tafel en valt ook niet makkelijk om.

De Telefoonhoesjestore verkoopt naast deze bluetooth speaker natuurlijk ook andere accessoires, zoals een iPhone 7 hoesje of een Samsung Galaxy S7 hoesje

Winactie

In samenwerking met Telefoonhoesjestore mag ik een shoptegoed van €20 weggeven! Wat moet je daarvoor doen?

  • Laat hieronder in de reacties achter wat jouw favoriete accessoire is bij je telefoon.
  • Like mijn facebookpagina (als je dit al gedaan hebt, dan hoeft dit natuurlijk niet nog een keer).
  • Like de facebookpagina van Telefoonhoesjestore.

De winactie loopt van donderdag 8 december 2016 06.00 uur tot en met donderdag 15 december 2016 20.00 uur. Daarna kies ik een winnaar uit, die stuur ik dan een mailtje. De winnaar heeft een week om te reageren op mijn mail. Als ik geen reactie krijg, kies ik een nieuwe winnaar uit.

Deze blogpost is in samenwerking met Telefoonhoesjestore. Ik heb dit product ontvangen in ruil voor een recensie. Wil je daar meer over weten, lees dan mijn disclaimer.

7 thoughts on “Bluetooth speaker + winactie (afgelopen)

  1. Wat een super actie zeg. Heerlijk om een kansje te mogen wagen! Mijn favoriete accessoire is een koptelefoon of oordopjes

  2. Leuke winactie, Femke! Ik houd ook veel van muziek luisteren, o.a. op mijn werk, dus eigenlijk is mijn favoriete accessoire mijn huidige bluetooth-speaker, maar die werkt niet zo goed. Het geluid is nogal ‘plat’ en de bas is… op vakantie of zo.
    Dus een nieuwe bluetooth-speaker zou echt perfect zijn! Ik doe dus graag mee met de winactie :).

  3. Zo leuk! Mijn favoriet zijn mijn oordopjes, en dan vooral vanwege de microfoon die erin zit. Kan ik bellen met m’n telefoon in m’n broekzak, erg handig!

  4. De enige gadget die ik bezit is een powerbank. Ik vergeet vaak ‘m tijdig op te laden (moet eigenlijk een tweede exemplaar hebben om achter de hand te houden), maar ik vind ‘m wel uitermate handig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *