Mijn kerstinrichting 2016

Kerstversiering

Net als vorig jaar heb ik weer lekker op tijd ons huis ingericht voor de kerst. Dit is echt mijn favoriete periode van het jaar en door alle vlogmas video’s op YouTube kon ik echt niet wachten om het huis kerstig aan te kleden.

Wat ik dit jaar opnieuw niet heb gedaan, is ballen in de boom gehangen. Jamie, onze kat, slaat ze ’s nachts uit de boom en daar had ik dit jaar weinig zin in. Kerstballen hangen dus niet in de boom, maar wel in huis!

De foto hierboven is echt mijn favoriete hoekje in huis. Dit is bovenop de boekenkast en dus veilig voor Jamie. De meeste artikelen heb je al kunnen zien in mijn kerst shoplog.

Kerstboom

Onze kerstboom ziet er niet geweldig uit, maar goed, het gaat mij vooral om de lichtjes, die je natuurlijk pas echt ziet als het donker is.

Kersthoekje

Op onze tv-kast heb ik weer twee kersthoekjes gemaakt, deze met de kerst-stokstaartjes (van de Action!) blijft echt zo geweldig. Ik heb m’n terrarium ook aangekleed in de kerstsfeer, met lichtjes. Ik kan niet wachten tot het donker is <3

Kersthoekje 2

Aan de andere kant van de tv staan altijd wat cactussen (en de koptelefoon, lelijk ding!) en dus vond ik dat een mooi plekje voor mijn kerstkat (ook van de Action).

Deurversiering

Op de deur naar de gang heb ik weer kerstballen gehangen, alleen deze keer wat lichtere, namelijk van papier. Deze zijn van de Ikea en ik ben er nog niet uit of ik ze echt heel mooi vind, haha!

Kerstversiering gang

Deze versiering is volgens mij precies hetzelfde als vorig jaar, m’n houten rendier en de lichtjes bovenin.

Zo, dat was onze kerstversiering voor dit jaar! Heb jij je huis al versierd?

One thought on “Mijn kerstinrichting 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *