Gelezen boeken november 2016

Gelezen boeken november 2016

November was weer een drukke maand en dus heb ik voor mijn doen niet zo heel veel gelezen.

 1. Neem een geit – Claudia de Breij. Een grappig, herkenbaar boek vol levenslessen.
 2. De Amerikaanse prinses – Annejet van der Zijl. Heel boeiend maar niet helemaal wat ik ervan verwacht had.
 3. De horlogemaker van Londen – Natasha Pulley. Geweldig! Kijk vrijdag op mijn blog voor een winactie van dit boek.
 4. Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe. Zoveel zin om de volgende boeken te lezen, heel griezelig en spooky, echt een boek voor mij.
 5. Zie mij – Nicholas Sparks. Dit had wat mij betreft wel iets dunner gemogen, maar het thrillerelement was echt een toevoeging.
 6. Carry on en leef – Glennon Doyle Melton. Wat viel dit boek tegen zeg. Er zaten wel wat levenslessen in, maar het was minder goed dan ik had verwacht.
 7. Rauw – Yvonne Deinert. Mooi boek over omgaan met heftige situaties.
 8. Judas – Astrid Holleeder. Ik kan nog steeds mijn recensie van dit boek niet schrijven, zo heftig vond ik het. Boek van het jaar voor mij.
 9. In de val – Karen Rose. De romantiek in dit boek stond meer centraal dan de spanning en dat vond ik toch een beetje jammer.
 10. Rebel – Amy Tintera. Minder goed als het eerste deel, helaas.
 11. De hitte van de hel – Gard Sveen. Een knaller van een Scandinavische thriller, zo goed!
 12. De chemicus – Stephenie Meyer. Compleet iets anders dan Twilight, deze thriller van Stephenie Meyer, maar oh wat vond ik het goed.
 13. Schaduwkinderen – Linda Jansma. Nog zo’n geweldig boek. Ik zat echt dagen met dit boek in mijn hoofd terwijl ik het aan het lezen was.

Helaas maar dertien boeken gelezen deze maand, maar ik heb officieel mijn Goodreads reading challenge gehaald. Inmiddels ben ik er al overheen, met de 178 boeken die ik dit jaar las. Ik verwacht niet de 200 boeken te halen dus ik heb mijn challenge niet meer opgehoogd.

Wat las jij deze maand?

 

3 thoughts on “Gelezen boeken november 2016

 1. Een mooie lijst met boeken! Ik heb toevallig ook net Judas uitgelezen. Ontzettend heftig en indrukwekkend! Ik ben mega nieuwsgierig naar de horlogemaker! Het weekend maar even langs de boekhandel. :) Wat ga je in december lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *