NS Publieksprijs 2016

Facebook Coverfoto_851x315

Je hebt de afgelopen dagen recensies kunnen lezen van bijna alle genomineerden voor de NS Publieksprijs 2016. Vandaag is de laatste kans dat je kunt stemmen en ik zet daarom nog even kort de genomineerden op een rijtje!

Griet op de Beeck

Zoals je misschien al door hebt gehad, heb ik ‘Gij nu’ van Griet op de Beeck niet gerecenseerd. Dit komt omdat ik tot bladzijde 70 ben gekomen en het boek helaas opzij moest leggen. Dit was totaal geen boek voor mij. Helaas!

Jelle Brandt Corstius

Jelle Brandt Corstius heeft met ‘As in tas‘ een emotioneel, maar met vlagen ook zeker grappig boek neergezet. Wat mij betreft meeslepend en heel persoonlijk.

Paulien Cornelisse

Herkenbaar, maar vooral verwarrend, dat was het gevoel bij ‘De verwarde cavia‘. De kantoorsituaties herkende ik zeker, maar het feit dat er een cavia in speelde, nee, dat begrijp ik nog steeds niet. Heel jammer.

Annejet van der Zijl

Ik vond ‘De Amerikaanse prinses‘ boeiend, maar het was totaal iets anders dan ik had verwacht. Ik had de rol van prinses Beatrix veel groter ingeschat. Daardoor moest ik even schakelen, maar het boek boeide zeker.

Claudia de Breij

Claudia de Breij heeft ‘ouderen’ geinterviewd over hun levenslessen. In ‘Neem een geit‘ schrijft ze over deze levenslessen die herkenbaar zijn, maar ook boeiend en leuk om te lezen. Een heel persoonlijk boek.

Hendrik Groen

Last, but not least, mijn favoriet! Hendrik Groen heeft met ‘Pogingen iets van het leven te maken‘ een fantastisch en realistisch boek neergezet. Ontroerend, grappig en soms ook wel een eyeopener. Voor mij was hij al een winnaar, maar ik hoop dat het nu ook door het publiek erkent wordt.

Wil je stemmen op mijn favoriet, of de jouwe, dat kan! Als je via deze link stemt, dan maak ik ook nog kans om leesambassadeur te worden! Jij maakt sowieso kans op een jaar lang boeken als je stemt voor de NS Publieksprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *