Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe

IMG_20161109_095404

Eveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje – tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in – en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.

Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van de Wachters heeft – een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien. En zij zien haar ook.

Mijn mening

‘Sevenster’ was een van de boeken die in de goodiebag zaten na het evenement bij AW Bruna en bleef eigenlijk te lang op mijn TBR-stapel liggen. Alexandra Penhryn Lowe vertelde zo geanimeerd tijdens dit evenement dat ik gelijk zin had om haar boeken te lezen. Door de hoeveelheid recensieboeken lukte me dit niet, maar toen ik er vorige week in begon, had ik spijt dat ik er niet eerder in was begonnen was.

Want wat is dit boek spannend en creepy zeg! Ik genoot met volle teugen van dit geweldige verhaal, waar een beetje folklore, maar ook geesten in zitten. Echt een boek voor mij, want ik hou wel van een beetje griezelen! Maar ik moet wel zeggen dat ik, als ik het las voordat ik naar bed ging, toch nog even iets anders moest gaan doen, want anders zou ik er gegarandeerd nachtmerries van krijgen!

Ik vind het vooral fijn dat je samen met Eveline haar achtergrond leert kennen, dat zorgt ervoor dat je vrij snel een band met haar krijgt. Tijdens het lezen kruip je zo bijna in haar huid, wat het nog iets griezeliger maakt. Ik heb van begin tot einde genoten van ‘Sevenster’ en kan ook echt niet wachten om de rest van de serie te gaan lezen!

Eindoordeel

Alexandra Penrhyn Lowe heeft met ‘Sevenster’ een geweldig eerste deel in de ‘De laatste wachter’ serie neergezet. Door de spanning, het griezelen en het ontdekken van Eveline’s achtergrond, wil je alleen maar blijven lezen.

Specificaties

Sevenster by Alexandra Penrhyn Lowe
Series: De laatste wachter #1
Published by A.W. Bruna Uitgevers
Genres: Fantasy
Pages: 336
ISBN: 9789400508163

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_582b02e9d89c5_selected-products” products=”9200000059399625,9200000002876496″ name=”sevenster” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *