Book buying ban #11

IMG_20161118_105457

Afgelopen week was een goeie ‘happy mail’ week. Ik kreeg maar liefst vier boeken in de brievenbus en het zijn echt allevier parels. Daarnaast las ik het beste boek van 2016 en kon ik daardoor bijna niet slapen.

IMG_20161116_203246

Gelezen

Vorige week zondag las ik ‘Zie mij’ van Nicholas Sparks uit en holy moly. Ik dacht een roman te lezen, maar het werd nog zelfs een beetje een thriller. Bizar en echt een boek dat ik niet los kon laten.

Daarna begon ik in ‘Carry on en leef’ van Glennon Doyle Melton. Waar ik een inspirerend boek had verwacht, ging het voornamelijk hoe klote het leven van Glennon was en hoe ze door God te vinden, haarzelf weer vond. Dat was voor mij vrij teleurstellend om heel eerlijk te zijn.

Ik had een makkelijk te lezen boek nodig en begon in ‘Rauw’, een YA geschreven door Yvonne Deinert. Niet echt makkelijk te lezen, maar wel heel mooi en ontroerend. Op sommige momenten heel herkenbaar en ik las het dan ook in één dag uit.

En toen. Woensdagmiddag kwam mijn moeder langs met het boek waar ik al even naar uit had gekeken: Judas van Astrid Holleeder. Het meest besproken boek van de afgelopen maand. Ik heb er nog steeds geen andere woorden voor dan beklemmend en heftig. Ik ben met mijn recensie bezig, maar ik weet nu al dat het mijn boek van het jaar is. Echt een aanrader als je het nog niet gelezen hebt!

Als laatste las ik deze week ‘In de val’ van Karen Rose uit. Ik las al eerder ‘Op de hielen‘ van haar en dat vond ik geweldig. Dit boek viel iets minder goed, ik vond het op zich goed in elkaar gezet, maar wel behoorlijk gerekt. Het einde was zeker een verrassing en was het zeker ontroerend.

IMG_20161115_155248

Gekregen

Ik ontving deze week maar liefst vier pareltjes. Ik ontving ‘De horlogemaker van Londen’, maar nu de officiele uitgave voor een blogtour waar ik aan mee doe. Van uitgeverij Boekerij ontving ik ‘De chemicus’ van Stephenie Meyer, een boek waar ik heel erg benieuwd naar ben.

Ik kreeg nog een boek voor een blogtour, namelijk ‘De hitte van de hel’ van Gard Sveen. En ik ontving ‘Eindspel’, het laatste deel in de ‘Noordzeemoorden’-serie van Isa Maron, waar ik echt naar uitkijk!

Ik kocht deze week dan wel geen boeken, maar kreeg er genoeg binnen om me weer een weekje bezig te houden.

Heb jij ‘Judas’ al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *