Book buying ban #10

IMG_20161108_180801

Afgelopen week was een gekke week, ik had verwacht geen werk te hebben maar toen kwam er toch een opdracht voorbij. Ook besloten we eindelijk (nou, dat valt ook wel mee eigenlijk) om een nieuwe bank te kopen. Daar was ik dus ook lekker mee bezig.

Inmiddels staat de bank en kan ik er niet meer vanaf blijven, ik ben een beetje verliefd op de bank. Zodra ie echt helemaal goed staat, zal ik zeker een foto delen op mijn instagram.

Gelezen

Natuurlijk zijn jullie ook benieuwd wat ik de afgelopen week heb gelezen. Niet zo heel veel eigenlijk. Ik heb ‘De horlogemaker van Londen’ uitgelezen, wat een prachtboek! Daarnaast las ik het (soms heel spannend en eng) boek ‘Sevenster’, het eerste deel in de ‘Laatste wachter’ serie van Alexandra Penrhyn Lowe. Wat een geweldig boek en ik vermoed dat ik binnenkort mijn book buying ban ga verbreken om de twee volgende delen te gaan kopen.

Ik ben begonnen in ‘Zie mij’ van Nicholas Sparks en ik ben nu net iets over de helft. Ik kon er maar lastig inkomen, maar nu vind ik het weer zo’n fijn boek.

Gekregen

Ik ontving een verrassing van uitgeverij De Crime Compagnie, namelijk het nieuwe boek van Linda Jansma. Daarnaast ontving ik van uitgeverij Lieve Hart het boek ‘Gevangen hart’, een historische roman.

Dat was het voor deze week! Wat heb jij gelezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *