The Geneva Trap – Stella Rimington

The Geneva Trap

When a rogue Russian spy warns her of a plot to hack into the West’s military satellite systems, MI5’s Liz Carlyle finds her past catching up with her…Geneva, 2012. When a Russian intelligence officer approaches MI5 with vital information about the imminent cyber-sabotage of an Anglo-American Defence programme, he refuses to talk to anyone but Liz Carlyle. But who is he, and what is his connection to the British agent? At a tracking station in Nevada, US Navy officers watch in horror as one of their unmanned drones plummets out of the sky, and panic spreads through the British and American Intelligence services. Is this a Russian plot to disable the West’s defences? Or is the threat coming from elsewhere? As Liz and her team hunt for a mole inside the MOD, the trail leads them from Geneva, to Marseilles and into a labyrinth of international intrigue, in a race against time to stop the Cold War heating up once again…

Mijn mening

Ik leende dit boek van mijn bff nadat ik het haar had zien lezen. Niet een boek wat ik per se zelf gekocht had, maar waar ik wel nieuwsgierig naar werd. In het begin vond ik het boek best lastig inkomen, omdat er veel verschillende personages in voorkomen. Maar als je daar eenmaal voorbij bent, is het echt zo spannend.

‘The Geneva trap’ zit uiteindelijk heel knap in elkaar en is ook zo realistisch geschreven. Het zit een beetje ingewikkeld in elkaar, maar de eindjes worden tijdens de plot helemaal aan elkaar geknoopt.

Zeker het einde is zo spannend dat ik het boek niet meer neer wilde leggen en de ontknoping is echt heel goed. Ik vind het altijd zo bijzonder als je in een boek begint en denkt ‘Oh nee, ik kan er niet doorheen komen’, en aan het eind je mening compleet omgedraaid is. Als je houdt van intrige, dan is dit echt een boek voor jou.

Eindoordeel

Ondanks het lastige begin, heeft ‘The Geneva trap’ mijn mening compleet omgedraaid. Spanning en intrige, dat speelt de hoofdrol in dit boek van Stella Rimington. Wat een fijne thriller!

Specificaties

The Geneva Trap by Stella Rimington
Published by Bloomsbury
Genres: Thriller
Pages: 336
ISBN: 9781408832189

[bol_product_links block_id=”bol_581afec1f1311_selected-products” products=”9200000011368640,9200000001535608″ name=”geneva trap” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *