4 dingen waar ik blij van word

IMG_20161109_095404

Nadat gisteren de uitslag van de presidentsverkiezingen in de VS bekend waren geworden, voelde ik me, denk ik zoals velen, klote. Bezorgd over wat dit met de wereld doet, wat er bij de verkiezingen volgend jaar in ons land gaat gebeuren. Kortom, ik wilde even niet meer in deze wereld leven.

Reden genoeg om even stil te staan bij de dingen waar je wel blij van wordt.

Liefde

Na die verkiezingen las ik op facebook veel berichten zoals ‘knuffel je geliefden’, ‘alles komt goed’, ‘laten we voor een betere wereld vechten’. Daar werd ik alleen maar blij van. Niet alleen heb ik me duidelijk omringt met mensen die hetzelfde denken als ik, maar wilde iedereen vooral de liefde laten zien.

Doe dus precies dat vandaag: glimlach naar de mensen op straat, geef je geliefden een extra knuffel, doe iets liefs.

StationeryLovers

Iets heel persoonlijks, maar ik word zo blij van het blog over alles wat met papierwaren te maken heeft, dat ik met Angelica heb opgestart. We krijgen zoveel toffe reacties en ik kan er alleen maar met blijdschap en trots naar kijken.

Boeken

Ja, dit is compleet logisch als boekblogger, maar toch! Gisteren vond ik het even net wat fijner om een boek te pakken dan op een ‘gewone’ dag. Daarnaast vond ik onderstaand bericht van Uitgeverij Blossom Books zo goed verwoord, daar sluit ik me helemaal bij aan.

Herfst

Ondanks de regen, de sneeuw, het feit dat het koud is, ik hou van de herfst. Wat is er heerlijker dan met een dekentje om je heen, een goed boek in je hand en met een geurkaars aan op de bank te hangen? Ik kan me bijna niks fijners in denken.

Waar word jij vandaag blij van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *