Shoplog kerst: Action, Sostrene Grene, Intratuin en Ikea

Kerstshoplog

Het is november dus de winkels liggen alweer vol met kerstspulletjes. Ik word er echt helemaal blij van en ik kan echt niet wachten om de kerstboom weer op te zetten en ons huis gezellig te maken met kerstspulletjes. Nou hebben we een kat, dus de kerstboom zal niet volzitten met kerstballen, maar ik probeer altijd wel grappige en leuke accessoires te scoren. Dat is nu ook weer gelukt, dus is het tijd voor een shoplog!

Kitsch kerstversiering

Het begon bij de Sostrene Grene, waar ik het schattige kerstboompje kocht. Deze was €2,89 en er zitten led-lichtjes in. Ik moest wel even de onderkant opnieuw vastlijmen want die was losgelaten.

De kitcherige kat kocht ik bij de Action en was €0,89! Ik hou echt van de Action wat dat betreft.

Het huisje komt van de Intratuin. Volgens mij was deze €2,49. Hierin zitten ook led-lichtjes, en ik heb al een ideetje wat ik hiermee ga doen. Wordt vervolgd dus ;)

Kerststukje

Bij de Intratuin kocht ik ook deze zak met allerlei materiaal om een kerststukje van te maken. Dat komt goed van pas, want ook al zal ik geen traditioneel kerststukje maken, ga ik er hopelijk wel iets leuks mee maken.

Kerstboompjes

Bij de Action kocht ik de stolp met kerstboom en hertje voor iets van €3,90 geloof ik. Hier zitten ook led-lampjes in. Het stukje hout met kerstboom en hertje kocht ik bij de Intratuin, die vond ik zo goed bij de stolp passen! Deze was €0,79. Het kerstboompje vond ik zo schattig, die kon ik ook niet laten staan. Zeker niet voor de prijs, hij kost €1,79.

Ikea kerstdecoratie

Zaterdag waren we bij de Ikea en ik wist dat ze al kerstspulletjes hadden. Ik moest me inhouden, maar heb wel deze toffe houder gekocht, waar ik ook gelijk kerstballen bij kocht. De kerstballen zijn €6,99 voor 6 stuks en de houder is €2,99.

Geurkaarsen

Ik kon het niet laten om ook kerst geurkaarsen te kopen. De Yankee Candle kocht ik bij de TK Maxx, die is net geopend in Den Haag (heel gevaarlijk) en ik wil niet eens delen hoe duur deze was. Belachelijk duur voor een kaars, maar goed.. Haha.

De andere kaars is gewoon van de Ikea, de KNÄCKA kaars en ruikt naar dennen en mos. Ik ben echt helemaal weg van deze kaars. Deze kost €4,99.

Ik ben dus al een flink eind voor de kerst. Heb jij al kerstspulletjes gekocht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *