Book buying ban #9

IMG_20161027_101143

Afgelopen week was een drukke, maar hele leuke week. Ik was woensdag bij de NS Publieksprijs aanwezig als kernjurylid. Ik kocht geen één boek, maar kreeg er wel een flink aantal!

NS Publieksprijs

Woensdag was een spannende dag in de boekenwereld: de nominaties voor de NS Publieksprijs zouden bekend gemaakt worden. Op tv was het bij ‘De wereld draait door’ en als kernjurylid ben ik naar Amsterdam Centraal gegaan waar ik met nog 249 anderen als jurylid geinstalleerd werd.

De nominaties werden per auteur bekend gemaakt en elke auteur werd even geinterviewd. Nadat de nominaties bekend waren, gingen we nog met alle auteurs en de juryleden op de foto, deze is gemaakt door de NS Publieksprijs zelf. Ik sprak nog even met de dames van uitgeverij de Boekerij, wat echt superleuk was.

NS Publieksprijs

Daarna konden we wat te eten en drinken halen en konden we ons pakket boeken ophalen, waarna we ook de mogelijkheid hadden om ze te laten signeren. Helaas was dat punt niet heel goed georganiseerd en moest ik op tijd weg en kon ik mijn boeken niet laten signeren.

Wel zat er in het boekenpakket al een gesigneerd boek van Hendrik Groen in, omdat hij natuurlijk niet aanwezig was. En eigenlijk vind ik dat ook wel de belangrijkste, want ik ben al echt een lange tijd grote fan van Hendrik Groen.

Wil je stemmen op de NS Publieksprijs, kan je dat doen via deze link. Je maakt kans op een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein.

Gekregen boeken

Bij de NS Publieksprijs ontving ik natuurlijk de zes genomineerde boeken: De Amerikaanse princes van Annejet van der Zijl, As in tas van Jelle Brandt Corstius, Neem een geit van Claudia de Breij, De verwarde cavia van Paulien Cornelisse, Gij nu van Griet op de Beeck en natuurlijk Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen.

Toen ik thuiskwam van de NS Publieksprijs lag Rebel van Amy Tintera in de bus, een recensieboek van Best of YA.

Gelezen boeken

Afgelopen week was zo druk dat ik heel weinig heb gelezen. Ik heb The Geneva Trap uitgelezen en ben begonnen in Dans met mij van Jojo Moyes. Dat was het!

Aankomende week ben ik vrij dus ik hoop dat ik dan flink wat kan lezen. Ik ga ook mijn boekenkasten uitzoeken dus ik heb genoeg te doen!

Hoe was jouw laatste week van Boektober?

2 thoughts on “Book buying ban #9

    1. Thanks! Ik vond het bijzonder om mee te maken. Ik heb alleen Hendrik Groen nog gelezen, dus de rest is nog een complete verrassing voor me :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *