Love is a four-legged word – Michele Gorman

51IgG2LAMlL._SY346_

Best friends Scarlett and Shannon spend their days tangled up in dog leads and covered in fur, running their dog business together. Scarlett’s intensive training course, Ruff Love, fixes owners as much as their pets, while Shannon spends her days walking spoiled pooches.

They share more than their business though: they also share Scarlett’s husband, Rufus, who’s been Shannon’s best friend since childhood. It’s a cosy setup. Unless one of them has a secret…

When Scarlett and Rufus’s baby plans are decimated by a surprise turn of events, their marriage hits the rocks and they both turn to Shannon. All three relationships are pushed to breaking point, but when loyalties become divided, how do you decide who’s most important?

Mijn mening

Een chicklit waar honden de hoofdrol spelen is misschien niet iets voor mij, aangezien ik meer een kattenmens ben. In ‘Love is a four-legged word’ van Michele Gorman spelen de andere viervoeters de hoofdrol. Dat maakt het net iets leuker dan een wat meer standaard-chicklit. Er zitten in dit verhaal momenten waarbij je gegarandeerd moet lachen en ook het einde zal een traan in je ogen brengen. Maar verder is het een chicklit waarvan er dertien in een dozijn zijn.

Dat is niet altijd  slecht, want ik heb me zeker vermaakt tijdens het lezen maar ik verwacht niet dat ik over een jaar nog weet waar dit boek over ging of hoe het eindigt. Sommige stukjes in het boek vond ik wat overdreven en niet altijd helemaal realistisch. Toch vond ik de band die de hoofdpersonen hadden met hun honden herkenbaar en dat maakte een hoop goed.

Eindoordeel

‘Love is a four-legged word’ van Michele  Gorman is een prima tussendoor chicklit. Het feit dat honden een grote rol spelen, maakt dat het boek er net tussenuit springt.

Ben je benieuwd geworden naar het boek, kun je hier de eerste twee hoofdstukken downloaden: ePub, Mobi of PDF.

Specificaties

Love is a four-legged word by Michele Gorman
Published by Notting Hill press
Genres: Chicklit
Pages: 309

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

Je kunt het boek via Amazon kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *