Book buying ban #8

Book buying ban 8

Het was een vrij normale week in huishouden More Delight. Ik kocht geen boeken, maar er kwamen zoals altijd natuurlijk wel recensie-exemplaren binnen. Deze week zaten daar ook weer echte pareltjes bij.

Gekregen

Ik kreeg van uitgeverij Boekerij het nieuwe boek van Nicholas Sparks, ‘Zie mij’. Ik ben echt gek op Nicholas Sparks en zijn boeken zijn ideaal voor in de herfst. Heel veel thee, chocola en een deken, ik kan zo een goede middag doorbrengen met zijn boeken. Oh en waarschijnlijk heb ik ook wel weer tissues nodig, zoals bij alle Nicholas Sparks boeken!

Daarnaast kreeg ik van Harper Collins ‘Het balseizoen’, wat omschreven wordt als een soort Princess Diaries. Lijkt me echt een heerlijke guilty pleasure! ‘Het amazoneconflict’ van Ad van de Lisdonk is het derde deel in de Amazone-serie, maar deze delen kun je ook apart lezen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek.

Als laatste kreeg ik een e-book binnen, ‘Liever met lef’ van blogger Dagmar Valerie. Daar ben ik ook echt heel benieuwd naar.

Gelezen

Ik begon deze week eindelijk in ‘Vuur en As’ van Sabaa Tahir, een boek waar ik heel veel over had gehoord en die nu voor maar €5,00 te koop is. Wat een fijne fantasy, ik heb hier echt heel erg van genoten. Na ‘Vuur en As’ las ik ‘Love is a four-legged word’, een echte chicklit met geen katten, maar honden in de hoofdrol. En op het moment dat ik dit schrijf (zaterdagochtend), heb ik net ‘De Engelenpoort’ van Penelope Fitzgerald uitgelezen. Wat een aparte roman, ik denk dat dit wel echt literatuur genoemd mag worden. Een bijzonder boek, maar wel op een goede manier.

Niet mijn doel gehaald, want ik wilde vijf boeken lezen, maar ik heb een paar gekke dagen achter de rug. Ik ben woensdag na mijn werk helaas heel hard gevallen en heb heel veel spierpijn gehad. Gelukkig verder geen blijvende schade (zelfs mijn telefoon die ik in mijn hand had leeft nog!), maar dat zorgde ervoor dat ik weinig zin in lezen had.

Hoe was jouw week? Heb jij je leesdoel gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *