Wonderbaarlijke feiten over dieren – Maja Safstrom

Wonderbaarlijke feiten over dieren

Wist je dat een octopus drie harten heeft? Of dat struisvogels achteruit kunnen lopen?
De Zweedse illustrator Maja Säfström verzamelde de meest bizarre, verbazingwekkende en fantastische feiten over het dierenrijk (Uilen hebben drie oogleden! Zeesterren hebben geen hersenen!). Haar schitterende tekeningen maken dit tot een hartveroverend boek voor jong en oud.

Mijn mening

Ik ben normaal niet iemand die prentenboeken leest, maar dit boek, oh man. Ik ben echt een beetje verliefd geworden op de tekenstijl van Maja Safstrom.

Wonderbaarlijke feiten over dieren 2

Naast de toffe tekeningen heeft Maja Safstrom haar boek gevuld met toffe, gekke en geweldige feiten over dieren. Ik zat echt met verbazing te lezen en heb ongeveer het hele boek voorgelezen aan mijn dude, die net zo verbaasd was als ik.

Wonderbaarlijke feiten over dieren 3

Ik kon wel foto’s blijven maken van elke pagina, omdat ik echt elke pagina zoooo leuk vond. Ik heb uiteindelijk maar gewoon het boek opengeslagen op een willekeurige pagina om foto’s te maken.

Photo

Bij het boek kreeg ik van Uitgeverij Podium een kaartje waar ik helemaal verliefd op ben geworden, ik bedoel, hoe schattig is dit? Ik denk dat zeeotters vanaf nu mijn favoriete dieren zijn.

Wonderbaarlijke feiten over dieren 4

Eindoordeel

‘Wonderbaarlijke feiten over dieren’ van Maja Safstrom is echt een prachtig vormgegeven boek dat echt voor jong én oud is. Ik genoot van alle prachtige gekke feitjes over dieren en de mooie begeleidende tekeningen.

Specificaties

Wonderbaarlijke feiten over dieren by Maja Safstrom
Published by Uitgeverij Podium B.V.
Genres: Kinderboek
ISBN: 9789057598128

[bol_product_links block_id=”bol_57f7f750e7b5a_selected-products” products=”9200000058831637,9200000063957209″ name=”wonderbaarlijke feiten over dieren” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Wonderbaarlijke feiten over dieren – Maja Safstrom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *