De Graces – Laure Eve (+winactie)

IMG_20160923_152243

Wanneer River Page met haar moeder naar een klein dorpje verhuist, valt ze als een blok voor de knappe en ongrijpbare zeventienjarige Fenrin Grace. Het gerucht gaat dat de Graces – Fenrin, zijn tweelingzus Thalia en hun jongere zusje Summer – heksen zijn, en River gelooft dat maar al te graag. Ze wil niets liever dan in hun nabijheid zijn en hun geheimen ontdekken. Zorgvuldig plant ze elke stap die nodig is om haar doel te bereiken. De Graces zijn erg op zichzelf, maar River raakt bevriend met Summer en zo wordt ze kind aan huis. Ze komt steeds dichter bij de waarheid over de familie en vooral dichter bij Fenrin. Maar River heeft ook haar eigen geheimen. Wanneer Fenrin eindelijk binnen handbereik lijkt te zijn, gebeurt er iets waardoor alles voorgoed verandert.

Mijn mening

Ik ben al jaren gek op Charmed, maar ook The Craft is een van mijn favoriete films. Ik was dan ook zo nieuwsgierig naar het (behoorlijk gehypte) boek ‘De Graces’ van Laure Eve. En man oh man, wat was dit geweldig. Ik wilde het echt niet meer neerleggen en was zo benieuwd wat er nou met die mysterieuze familie Grace aan de hand was. En laat me je vertellen, het einde is echt niet wat je van tevoren in zou schatten.

Laure Eve heeft zo’n toffe schrijfstijl, waar ik gelijk fan van werd. Het verhaal van ‘De Graces’ leest niet alleen als een trein, je voelt je ook bijna hetzelfde als River en je wordt alleen maar nieuwsgieriger naar die Graces. Trouwens, ik werd, hoe langer ik aan het lezen was, eigenlijk wel een beetje verliefd op Fenrin, hoewel ik die constant in mijn hoofd Fenrir noemde (naar Fenrir Greyback – uit Harry Potter).

Eindoordeel

Echt, heb je het boek ‘De Graces’ nog niet gelezen – doe dat dan gauw (of doe gewoon mee met mijn winactie!), want het is niet voor niks een hype. Laure Eve heeft met dit boek echt een geweldig eerste deel in een serie neergezet en ik kijk ook echt heel erg uit naar het volgende deel.

Winactie

Doordat er iets mis was gegaan met de post kreeg ik dit boek dubbel van de uitgeverij en mag ik een exemplaar weggeven. Ben je na het lezen van mijn recensie enthousiast geworden en wil je kans maken op een exemplaar van ‘De Graces’? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen? Deze keer hoef je niets te liken of delen (mag natuurlijk altijd). Laat onder dit blogbericht een reactie achter met een geldig emailadres. Vertel me in die reactie wat jij zou doen als je magische krachten had.

De winactie loopt van maandag 10 oktober 2016 06.00 uur tot en met zondag 16 oktober 2016 20.00 uur. Daarna kies ik (random) een winnaar uit. Heb je gewonnen? Dan krijg je een mailtje van mij. Reageer daar voor woensdag 12 oktober 2016 20.00 uur op met je adres, dan stuur ik je het boek toe. Reageer je niet of te laat, dan kies ik een andere winnaar uit.

De winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar is Lieke! Je hebt inmiddels een mailtje van me gekregen.

Specificaties

De Graces by Laure Eve
Translator: Mireille Vroege
Series: De Graces #1
Published by Van Goor
Genres: Young Adult
Pages: 272
ISBN: 9789000348114

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_57f64117e7668_selected-products” products=”9200000057345783,9200000065176619″ name=”graces” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

9 thoughts on “De Graces – Laure Eve (+winactie)

 1. Mijn magische kracht bewerkstelligt dat de pakjesbezorger altijd op het exact goede moment langskomt wanneer ik thuis ben en niet net in de douche sta of zo :D DAT zou nog eens handig zijn!

 2. Als ik magische krachten had zou ik die aanwenden om mensen te helpen zichzelf te leren verweren tegen slechte mensen. Dat zou echt geweldig zijn en ik zie het al helemaal voor me.
  Buiten dat wil ik dit boek heel graag lezen ;-)

 3. Met het koude weer is het weer fijn om met een dekentje, boek en kop thee op de bank te kruipen. Leesvoer is momenteel meer dan welkom. Ik heb dit boek nog niet gelezen maar als ik jou zo hoor zou ik dat wel moeten doen. Ik doe daarom graag mee aan je winactie.

 4. Dit lijkt me zo’n geweldig boek!
  Als ik magische krachten had, dan zou ik waarschijnlijk het hele Buffyverse tot leven laten komen. Gewoon omdat het leven veel mooier is als er wat heksen, vampiers, demonen en weerwolven rondrennen. Vandaar dat ik altijd met mijn neus in een boek zit.

 5. Wat een leuke actie en wat klinkt dit boek interessant zeg! :)
  Als ik magische krachten zou hebben zou ik de wereld een veiligere plek maken waar iedereen zich veilig en geliefd kan voelen. En wanneer dat allemaal geregeld is zal ik stiekem toch allemaal toffe lichtelijk egoïstische dingen er mee doen. Zoals een dagje luieren en alles naar mij toe laten komen vliegen. Een kamer vol met puppy’s toveren en er een hele dag mee knuffelen. En tot slot nog een 10 gangen diner op tafel toveren met hele knappe obers erbij. ;) Dan kan mijn toverstokje wel weer even van mij worden afgepakt.

 6. Ik ben best wel nieuwsgierig geworden naar dit boek na alle recensies die ik voorbij zie komen, dus ik waag een kansje!
  Als ik magische krachten had, dan zou ik willen dat ik de tijd stil zou kunnen zetten. Nooit meer verslapen, alle tijd om boeken te lezen (nooit meer: nog maar een hoofdstuk en dan stop ik echt) en Netflix bingewatchen.

 7. Hmmm, als ik magische krachten had dan zou ik deze zoveel mogelijk verborgen willen houden. En mensen in het geheim helpen, houd niet zo van de spotlight ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *