Book buying ban #7

Book buying ban 7

Afgelopen week was een goede book buying ban week. Ik kreeg maar liefst vijf recensie-exemplaren binnen en kocht één stripboek. Gaat lekker zo met die book buying ban, haha! Ik blijf maar boeken kopen. Ik ga nu echt eens proberen niks te kopen.

Wat kreeg ik binnen? Ik ontving het nieuwe boek van Penelope Fitzgerald, ‘De engelenpoort’ van uitgeverij Karmijn (die overigens echt prachtige boeken uitgeeft!). Daarnaast kreeg ik een vooruitexemplaar van ‘De horlogemaker van Londen’ van Natasha Pulley, ‘Carry on en leef’ van blogger Glennon Doyle Melton en, waar ik gelijk in ben begonnen: ‘Oprecht’ van Colleen Hoover.

En wat ik kocht? Het eerste boek van ‘Dolfje weerwolfje’ als stripboek, bij de Action of all places. Het was maar €1,99 en mijn favoriete kinderboek (pas gelezen toen ik ruim volwassen was trouwens!), dus die kon ik niet laten liggen.

Ik las natuurlijk ook wat de afgelopen week: ‘Oprecht’ van Colleen Hoover las ik gisteravond al uit, maar daarvoor las ik ‘George’ van Alex Gino, ‘Schaduwleven’ van Harlan Coben, ‘Alles op het spel’ van Sophie Hannah’ en ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ van Wendy van Mieghem.

Het is nog steeds Boektober en ik heb er afgelopen week vaak bewust voor gekozen om wat meer te lezen. Dat is te merken, want ik heb inmiddels al 6 boeken uit in Oktober. Hopelijk kan ik het zo volhouden, want dit tempo bevalt me wel!

Tot nu toe staat mijn goodreads teller overigens op 151 boeken en komt mijn doel van 175 boeken wel heel dichtbij!

Hoeveel boeken heb jij al gelezen voor Boektober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *