Notitieboek Blossom Books

IMG_20161003_172034

Uitgeverij Blossom Books staat niet alleen bekend om de toffe YA boeken die ze uitgeven, maar ook om de Non-books items. De canvastasjes van Blossom Books zijn echt mijn favorieten. Maar nu hebben ze dan ook iets nieuws: notitieboekjes! En ja, die moest ik natuurlijk hebben. Wat me helemaal enthousiast maakte, was het feit dat ze een notitieboekje met dotted grid (oftewel puntjes) uit hebben gebracht, ideaal voor bulletjournalling!

De voorkant van het notitieboekje heeft niet alleen een geweldige kleur (Ik hou van roze!), maar is ook mooi vormgegeven met een gouden tekst.

Blossom Books bulletjournal

Dit is de binnenkant. De pagina’s zijn mooi wit met puntjes dus. Die moest ik wel even zoeken, want ze zijn heel licht. Dat had wat mij betreft wel iets donkerder mogen zijn. Het papier voelt stevig aan, maar belangrijker is natuurlijk hoe mijn pennen het doen!

Blossom Books bulletjournal pen test

Ik gebruik een aantal van mijn favoriete pennen (die overigens niet in alle notitieboekjes gebruikt worden!). De sharpie, dual brush en Action marker drogen niet mooi op, ze trekken in het papier en lopen uit. Jammer! De frixion pen werkt wel goed, net als de gewone balpen.

Blossom Books bulletjournal pen test 2

Nu het zogenaamde ‘ghosten’, zie je de pennen op de achterkant van je pagina’s. Zoals je ziet, zie je ze bijna allemaal. De sharpie en de Action marker drukken zelfs door op de volgende pagina. De balpen lijkt het prettigst te zijn, want zelfs de pilot frixion zie je er doorheen.

Mijn conclusie: het is een fijn notitieboekje, maar de kwaliteit van het papier vind ik iets minder. Zeker omdat het notitieboekje €10 kost had ik wat meer van het papier verwacht. De puntjes hadden ook wat donkerder gemogen, hoewel ik dit niet kan vergelijken met bijvoorbeeld een Leuchtturm of Moleskine, want die heb ik niet in mijn bezit. Voor aantekeningen is het wel een fijn boekje, dus hij gaat zeker mee in mijn tas voor onderweg!

Meer informatie over de Blossom Books notitieboekjes, waar je ze kunt kopen en andere toffe Blossom Books items, kun je hier vinden.

2 thoughts on “Notitieboek Blossom Books

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *