Book buying ban #6

Boektober

Poeh, het is even geleden dat ik geblogd heb. Misschien heb je het via twitter of facebook al gelezen, maar ik ben ziek geweest. Voordat ik naar Schotland ging (en tijdens mijn vakantie ook nog) had ik een longontsteking. Ik was nog geen week terug of ik werd verkouden, wat resulteerde in een oorontsteking. Ik had echt even geen puf om te bloggen en lezen ging ook niet helemaal lekker. Een blogbreak was dus echt wel even nodig!

Maar nu ben ik weer terug en laat ik je weten wat hoe mijn book buying ban is verlopen!

Ontvangen

Ik kreeg weer een aantal prachtige boeken binnen, zoals een vooruitexemplaar van ‘De eerste vrouw’ van Susan Smit. Dit boek verschijnt aanstaande donderdag. Daarnaast ontving ik nog ‘George’ van Alex Gino, ‘Het laatste uit liefde’ van Cathy Rentzenbrink, ‘Zonder jou’ van Chantal & Priscilla van Gastel en het prachtig geillustreerde boek ‘Wonderbaarlijke feiten over dieren’ van Maja Safstrom.

Ik nam een abonnement op Jamie Magazine en kreeg als welkomstcadeau het boek ‘Super food voor familie en vrienden’ van Jamie Oliver. Daar staan echt hele lekkere recepten in! Ik kan niet wachten om daaruit te gaan koken.

Gelezen

Zoals ik al zei ging het lezen wat moeizaam, ik kon me slecht concentreren en was vaak moe. Toch heb ik wel een flink aantal mooie boeken gelezen afgelopen weken. De recensies hiervan volgen de komende tijd op mijn blog. Ben je benieuwd wat ik gelezen heb de afgelopen maand? Dan moet je zeker dinsdag een kijkje nemen op mijn blog, dan deel ik mijn gelezen boeken van de maand september.

Boektober

Blogger Dagmar organiseert ook dit jaar weer ‘Boektober‘. Oktober is een maand om jezelf uit te dagen om meer te lezen. Nou lees ik al veel, maar na die gekke maand van september met veel ziek zijn, heb ik zin om in oktober weer mijn TBR-stapel aan te pakken. Er zijn veel recensie-boeken bijgekomen, maar ik wil ook mijn eigen boeken gaan lezen.

De boeken die ik in ieder geval ga lezen zie je hierboven op de foto. Verder plan ik niet echt wat ik wil gaan lezen, omdat het ook afhankelijk is van wat er binnen komt en waar ik zin in heb! Maar mijn doel is om in oktober 20 boeken te lezen. Mijn gemiddelde van dit jaar lag op ongeveer 15 boeken per maand, dus het wordt een uitdaging om zeker meer te gaan lezen! Minder YouTube en series, maar meer lezen. De herfst komt eraan dus een ideaal seizoen om je leeslijst aan te vullen.

Doe jij ook mee aan Boektober? Wat ga jij lezen?

2 thoughts on “Book buying ban #6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *