Book buying ban #5

Book haul Scotland

Een weekje verlaat, maar hier is eindelijk deel vijf van mijn book buying ban, maar wel één met een haul! Dat klinkt een beetje tegenstrijdig, maar ik had al in het begin gezegd dat er één uitzondering was: de week in Schotland.

In Schotland kon ik het kopen van boeken uitstellen tot halverwege de week, aangezien het verstandiger was om met een minder zware koffer naar Edinburgh te vertrekken. We gingen op woensdag naar Waterstone’s en ik was eerst een beetje teleurgesteld. We liepen namelijk de winkel in en er lagen alleen maar hardcovers! Ik ben helemaal niet zo’n fan van hardcovers, ik lees veel liever pockets.

Gelukkig kon ik mijn hart ophalen op de eerste verdieping, daar zag de winkel eruit zoals je van een Waterstone’s verwacht! The Good Liar spotte ik als eerste, daarna zag ik Throne of Glass en The Minitiaturist. Het boek van Bill Bryson pakte ik op toen ik weer beneden was (tussen al die hardcovers!) en omdat die onderdeel was van de ‘buy one get one half price’-actie, nam ik uiteindelijk ook nog The Witch’ kiss mee.

Omdat ik nog flink wat ponden over had, ging ik compleet los in WHSmith op het vliegveld. Ik kocht maar twee boeken, uit de Zoella book club:  Everything, everything van Nicola Yoon en Beautiful Broken Things van Sara Barnard. Stiekem koos ik deze twee uit vanwege hun cover en omdat ook hier een actie was, waarbij je het tweede boek voor de helft van de prijs kreeg.

Goed, ik kocht dus 7 boeken in Schotland. Oeps. En toen ik thuis kwam, lagen er ook nog wat boeken te wachten. Natuurlijk ontving ik niet alle boeken in één week, maar is onderstaande buit van twee weken.

Ik ontving ’54 minuten’ van Marieke Nijkamp, ‘Zo puur als chocola’ van Reina Crispijn, ‘Verdacht’ van Carry Slee, ‘Alles op het spel’ van Sophie Hannah,  ‘Lefbek’ van Anke Laterveer en ‘De Graces’ van Laure Eve. Daarnaast was ik gisteren op de boekpresentatie van ‘Moordspel’ van Cis Meijer en ontving ik ook het boek. Meer over de boekpresentatie/meet & greet lees je dinsdag.

Literatour Celebrate Box

Ik bestelde voor mijn vakantie de speciale Literatour box via Celebrate Books. Deze kostte €19,95 en was iets kleiner dan de normale box. Wat een toffe box, zeg. Ik ben er heel blij mee en ben zeker van plan om te gaan RAK-en (Random Act of Kindness).

Een volle brievenbus en koffer dus, maar goed, ik ga deze week weer van start met mijn book buying ban.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *