Een schitterend ongeluk – Inge Iepenburg

9200000040653385

Op een heerlijke nazomerse stranddag komt een hechte vriendengroep bij elkaar. Herinneringen aan dertig jaar vriendschap worden opgehaald, het leven gevierd. Alles lijkt perfect, totdat een mysterieus auto-ongeluk diezelfde avond een diepe schaduw over de dag én de vriendschap werpt. Het ongeluk, waarbij twee van de vrienden ernstig letsel oplopen, vormt
het startsein voor een zoektocht. Wie was verantwoordelijk voor het ongeluk? Wat gebeurde er in de dagen ervoor? De vrienden ontdekken dat er grote individuele geheimen bestaan. Geheimen die om allerlei redenen verborgen zijn gebleven. Nu ze een voor een aan het licht komen, zijn de gevolgen voor alle vijf niet te overzien.

Mijn mening

‘Een schitterend ongeluk’ van Inge Iepenburg stond al een hele lange tijd op mijn verlanglijstje om te lezen. Toen ik het in mijn Elly’s Choice abonnement zag staan, was ik dan ook erg blij.

Nou heb ik altijd een beetje moeite om in boeken te komen als er verschillende perspectieven zijn. Dat was ook het geval bij het lezen van ‘Een schitterend ongeluk’. Op een gegeven moment vond ik dat gelukkig niet meer verwarrend, maar het verhaal vond ik best wel een beetje tegenvallen.

Het perspectief van de politieagent vond ik ongeloofwaardig en ook de gebeurtenissen vond ik soms wat vergezocht. De personages spraken me geen van allen echt heel erg aan en dat vond ik erg jammer.

Misschien had ik hele hoge verwachtingen en heb ik alleen hele positieve recensies gelezen, maar ik was best wel een beetje teleurgesteld in ‘Een schitterend ongeluk’. Het verhaal heeft echt wel potentie, maar Inge Iepenburg heeft daar weinig gebruik van gemaakt. Jammer, want ik had me er echt op verheugd.

Eindoordeel

De verwachtingen waren hoog en dat zorgt toch voor teleurstellingen. ‘Een schitterend ongeluk’ van Inge Iepenburg heeft potentie, maar die komt helaas niet tot uiting. De personages blijven vlak en het verhaal op momenten ongeloofwaardig.

Specificaties

Een schitterend ongeluk by Inge Iepenburg
Published by The House of Books
Genres: Thriller
Pages: 256
ISBN: 9789044347395

[bol_product_links block_id=”bol_57d7e5e48f305_selected-products” products=”9200000040653385,9200000040910897″ name=”een schitterend ongeluk” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *